Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Manchester City - Real Madrid

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Carmelo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,384
4,604
113
Aga seni severim ama insanları hep tersliyorsun nedeni nedir acaba? Burda insanlarla sohbet etmek varken neden herkesi tersleyip düşman olma gibi bir niyettesin neyse tartısmayın da maça bakalım
La sorma ergen sivilde baya ezilen bir tip o yazdıklarından cok net belli içinde bastırılamıyan bir eziklik var işi yok gücü sosyal hayat yok maas yok millete satın alacak dışarda wc gidecek parası yok at kafalının millete laf yetiştiriyo

Saulalvarez

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,831
17,001
113
Aga seni severim ama insanları hep tersliyorsun nedeni nedir acaba? Burda insanlarla sohbet etmek varken neden herkesi tersleyip düşman olma gibi bir niyettesin neyse tartısmayın da maça bakalım
İnsanlık hali dostum zaten arkadaş psikolojik rahatsızlıklarının oldugunu ilac kullandıgını itiraf etmiş biri saygı duyarız

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,548
9,466
113
La sorma ergen sivilde baya ezilen bir tip o yazdıklarından cok net belli içinde bastırılamıyan bir eziklik var işi yok gücü sosyal hayat yok maas yok millete satın alacak dışarda wc gidecek parası yok at kafalının millete laf yetiştiriyo
Tanımadığın kişiler hakkında bu şekilde konuşmaya devam edersen çok yakında kafanı patlatırlar ben sana söyleyeyim . şahsen benim umurumda değilsin ancak biri gelir bulur hoplatır gider üslubunu bozma terbiyesizlik yapma karşında coluk çocuk yok

Carmelo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,384
4,604
113
Tanımadığın kişiler hakkında bu şekilde konuşmaya devam edersen çok yakında kafanı patlatırlar ben sana söyleyeyim . şahsen benim umurumda değilsin ancak biri gelir bulur hoplatır gider üslubunu bozma terbiyesizlik yapma karşında coluk çocuk yok
Aynı sekilde biraz zorlasak senin belkide baban yasında adamım o diğer yazdıklarımda senin burada kendi anlatıp yazdıkların kardesim bilmem anlatabildin mi

Lazistan08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,336
5,497
113
hoplatan kişi inş ben olmam :D fena hoplatırım. @makina123 kral sen bu çapsızı kaale bile alma ,
@Carmelo senin kaşıntın var ilaç zamanın geldi biliyorum da abilerinin parasımı bitti götürmüyorlar seni kliniğe

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,548
9,466
113
Aynı sekilde biraz zorlasak senin belkide baban yasında adamım o diğer yazdıklarımda senin burada kendi anlatıp yazdıkların kardesim bilmem anlatabildin mi
birader tatava yapma konuyu dağıtma bir daha benle muhattap olma 2 gram beyninle benle sohbet edemezsin seni şahsen ben hoplatmak zorunda kalmayayım ban yemek istemiyorum konu kapanabilir

Lazistan08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,336
5,497
113
tanımadığın kişilere forumda nedir rahatsızlık veriyon ozaman ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...