- 7,863
- 2,638
- 113
Tebrikler reis
184 oldu
184 oldu
Kazancın daim olsun kesene bereket dostumTamamdır dost eline sağlık
Ortağım yine listede@sinansrml63 @wasil @Hakan170 @qguzh4nn0 bu dostlar en başından sonuna kadar takip ettiler. Bende en başından takip ettim ama 4 kişilik liste istedi diye @Mamoste dostumuz ben kimseyi çıkaramadım kendimi çıkarmak zorunda kaldım. Bu arkadaşlar rol açıp kazanırsa banada atarlar herhalde
Olmama ihtimali mi vardiTebrikler reis
184 oldu
Biz yokuz listede canin sagolsun@sinansrml63 @wasil @Hakan170 @qguzh4nn0 bu dostlar en başından sonuna kadar takip ettiler. Bende en başından takip ettim ama 4 kişilik liste istedi diye @Mamoste dostumuz ben kimseyi çıkaramadım kendimi çıkarmak zorunda kaldım. Bu arkadaşlar rol açıp kazanırsa banada atarlar herhalde
Senin tel gitti ben dogum gunu çocuğundan bahsettim kaç yaşına gelmişiz burda varya akilli sanıyorlar kendilerini bazıları adamların parası oldumu yemin billahi forumda 1 dakika takilmazlar para bitince geri gelirler gerçi tüm dünya insanlarının çoğu bu şekilde hangisine neyi anlatacan puahaHahahhahaha biz burdayız kanka hiç bir yere gitmiyom![]()
Pardon ben yokmusum listede puhhaaKazanırsan çokerim dost
Dua et biraz kazanak 500 ile yine bi deneme acalim gerci senin basiretin baglanmis ama ne yapalim gffOrtağım yine listede
Dostum valla Alinma bana lütfen en başından sonun adıma kadar takip edenleri almak zorunda kaldım ki ben kendimi dahi almadım listeye. Sen yoksun diyemem ama 2. Adımda geldin dostumBiz yokuz listede canin sagolsun
Yo dost canin sagolsun dedim birsey demedimDostum valla Alinma bana lütfen en başından sonun adıma kadar takip edenleri almak zorunda kaldım ki ben kendimi dahi almadım listeye. Sen yoksun diyemem ama 2. Adımda geldin dostum
Paratim yazar mısın dostOrtağım yine listede
Aslan krdsm herkesin hakkını veriyo geneParatim yazar mısın dost
Dm kalabalığında kayboluyor maalesef
Bana IBAN at ben aticam sanaReis bana da bi sigara parası çıkmaz mı be