- 23,593
- 22,003
- 113
Neden 6k hangi teli kullanıyorsunBişey derdim de neyse6k para istiyor aw nasıl alayım tabletten devam
Neden 6k hangi teli kullanıyorsunBişey derdim de neyse6k para istiyor aw nasıl alayım tabletten devam
Elmalı olandan 15Neden 6k hangi teli kullanıyorsun
Wasill wonnn 😂😂Elmalı olandan 15
Ohhh be sonunda kazandıkWasill wonnn 😂😂
Yukselt modeli 15 yakışmaz sana 16 yi al sen puahaElmalı olandan 15
15 den oldukYukselt modeli 15 yakışmaz sana 16 yi al sen puaha
Beni çıkar sen aç @Barrios 🙏🙏🥰🥰🥰@sinansrml63 @wasil @Hakan170 @qguzh4nn0 bu dostlar en başından sonuna kadar takip ettiler. Bende en başından takip ettim ama 4 kişilik liste istedi diye @Mamoste dostumuz ben kimseyi çıkaramadım kendimi çıkarmak zorunda kaldım. Bu arkadaşlar rol açıp kazanırsa banada atarlar herhalde
Yok mümkün değil caneBeni çıkar sen aç @Barrios 🙏🙏🥰🥰🥰
Tamamdır dost eline sağlık@sinansrml63 @wasil @Hakan170 @qguzh4nn0 bu dostlar en başından sonuna kadar takip ettiler. Bende en başından takip ettim ama 4 kişilik liste istedi diye @Mamoste dostumuz ben kimseyi çıkaramadım kendimi çıkarmak zorunda kaldım. Bu arkadaşlar rol açıp kazanırsa banada atarlar herhalde
Kral dostt@sinansrml63 @wasil @Hakan170 @qguzh4nn0 bu dostlar en başından sonuna kadar takip ettiler. Bende en başından takip ettim ama 4 kişilik liste istedi diye @Mamoste dostumuz ben kimseyi çıkaramadım kendimi çıkarmak zorunda kaldım. Bu arkadaşlar rol açıp kazanırsa banada atarlar herhalde
Kara murat benimBeni çıkar sen aç @Barrios 🙏🙏🥰🥰🥰
Sen 15 den oldun burda dogum gunu çocuğu vardı şafak sayıyordu dogum gunu oldu gelip tek maçtan gittim dedi ilginç şeyler oluyor bu forumda puabab15 den olduk![]()
Kesene bereket knk banada nasip olur inşallah diğer rolde ya🙏Tamamdır dost eline sağlık
Benim yerime sen al dost puaha@sinansrml63 @wasil @Hakan170 @qguzh4nn0 bu dostlar en başından sonuna kadar takip ettiler. Bende en başından takip ettim ama 4 kişilik liste istedi diye @Mamoste dostumuz ben kimseyi çıkaramadım kendimi çıkarmak zorunda kaldım. Bu arkadaşlar rol açıp kazanırsa banada atarlar herhalde
Benm için no problem 🙏🙏🥰Yok mümkün değil cane
Hahahhahaha biz burdayız kanka hiç bir yere gitmiyomSen 15 den oldun burda dogum gunu çocuğu vardı şafak sayıyordu dogum gunu oldu gelip tek maçtan gittim dedi ilginç şeyler oluyor bu forumda puabab
Kazanırsan çokerim dostBenim yerime sen al dost puaha