iMKB miyim ben laAlda gel tenis rolü yapıştır para lazım oknmn
iMKB miyim ben laAlda gel tenis rolü yapıştır para lazım oknmn
Boşver 3_5 kişiye yollama kart borcu çekti dersin yarın gelip bazı karaktersizler gibiGel sana ben gönderiyorum IBAN at
borcun olan 500 den bahsediyorum milletin icinde bunu mu yaziyim kardoBeğenmemiştin daha demin
One demek la imkbiMKB miyim ben la
sen bizi tanımamışsın daha yeğen ne birinin parası bizde kaldı bu vakte kadar ne kazanc gizledik kelek cokben cok denedim 3 4 kafa arkadas seciyim 2 3 5k kazanca gore destekliyim dedim sonuc her zaman şasmaz karsi taraf kazanc gizlemeye caliştı yada bana oyle denk geldi bilmiyorum ben bunu cok denedim basaramadim siz sorunsuzca yapabiliyorsaniz helal olsun ne diyim.
parasi yok diye zorlamiyim diyorm adama sans atiyon bana borcunu odemiyon tobe yaaBeğenmemiştin daha demin
Valla IBAN atan herkese attık atmayan kendi bilirBoşver 3_5 kişiye yollama kart borcu çekti dersin yarın gelip bazı karaktersizler gibi
Adam sizin parayı bana attı zaten siz almazsanız benim olcak bilader bu nasıl bı düşünce yaparasi yok diye zorlamiyim diyorm adama sans atiyon bana borcunu odemiyon tobe yaa
He de geç forumda ismi değil karakteri kansız olan çokValla IBAN atan herkese attık atmayan kendi bilir
Buro başkan bir roll gelir mi? @Muroo1988Alda gel tenis rolü yapıştır para lazım oknmn
Dur ben şu yazılanları izliyorumBuro başkan bir roll gelir mi? @Muroo1988
İnternete yazOne demek la imkb
Ben ödül almadım ki kanka yoksa açardım sabah sabah köpekler yerine sıçmadan hahahahhaBuro başkan bir roll gelir mi? @Muroo1988
Cahil herifOne demek la imkb
yeğen rollculer daha doğrusu para yiyiciler grubuna 1 kisi daha katıldı an itibari ile. Soyadı marka ismi makina tüm rollerde boy göstermek üzere programlandı, tek eksiği rollcu bulmak 😹Buro başkan bir roll gelir mi? @Muroo1988
Ulan var ya nelerini görüyorum burada ya 😄Buro başkan bir roll gelir mi? @Muroo1988
Senin metin işi noldu 😂Dur ben şu yazılanları izliyorum
Ne diyorsun la makine kulağını çekerim senin bakyeğen rollculer daha doğrusu para yiyiciler grubuna 1 kisi daha katıldı an itibari ile. Soyadı marka ismi makina tüm rollerde boy göstermek üzere programlandı, tek eksiği rollcu bulmak 😹
Normalde seni es geçmezdi bunlarBen ödül almadım ki kanka yoksa açardım sabah sabah köpekler yerine sıçmadan hahahahha
Doğru değilsin özür dilerim olmaz bir dahaİnternete yaz