- 53,767
- 25,731
- 113
Ne sıkacağım Metin hayırdırAynen aynen okudum recon kesıyoe tarla bos buldu
Ne sıkacağım Metin hayırdırAynen aynen okudum recon kesıyoe tarla bos buldu
Toprağım nasılsın. Ne var ne yok ne çok.Hahahhaha
Artık Multi hesaplar pisayasadaKral eskiden bu işi sen, @sinansrml63 @Aekrem @bella @murobaşkan @Golcümetin @Metings1905 yapardı şimdi herkes totemci, herkes ortakçi
boş buldum sıkıyorum he😀Alacaksın tabı
Okudum muro o gun yazıları yok semt yakın ben onu kıstırırım bulusalım kım kımı ındırırse okey mıNe sıkacağım Metin hayırdır
Sağ ol Kral Vallahi oyalanıyoruz buralarda eskisi gibi f olmuyorum fazla yaniToprağım nasılsın. Ne var ne yok ne çok.
Ben dr hakemim kabul muOkudum muro o gun yazıları yok semt yakın ben onu kıstırırım bulusalım kım kımı ındırırse okey mı
Kim kim r indirirse okey mi hiç fark etmez şu an Halkalı'dayımOkudum muro o gun yazıları yok semt yakın ben onu kıstırırım bulusalım kım kımı ındırırse okey mı
Kurt ayazı geçirirde yediği kış aklında kalırmış olcak oCümleten herkese hayırlı günler kurt kışı gecirir ama yediği ayazında aq
Tamam bende ınonudeyım 4 kısı al gel tabutu sırtlansınlarKim kim r indirirse okey mi hiç fark etmez şu an Halkalı'dayım
Sen boş yaparsın uza karakter yoksunuHak edene parası ulastı bu hafta 10 kısıyede guzellık yaptık onlar konusurz bız yaparız
Konum at acil 10 dakikaya oradayımTamam bende ınonudeyım 4 kısı al gel tabutu sırtlansınlar
En iyi totemci sensin kral😀😀Kral eskiden bu işi sen, @sinansrml63 @Aekrem @bella @murobaşkan @Golcümetin @Metings1905 yapardı şimdi herkes totemci, herkes ortakçi
Bana uzak sırtlayamamTamam bende ınonudeyım 4 kısı al gel tabutu sırtlansınlar
Sen konusma sonerSen boş yaparsın uza karakter yoksunu
Bak forumda tonla insan tanıdım senin gibi yüzsüzünü görmedim ciddi söylüyorumSen konusma soner
Yok kral şuna vurgu yapmaya çalışiyorum, Eskiden pasta küçüktü ama iyi kötü totemciler ekmek yiyiyordu, şimdi herkes totemci oldu ortada pasta kalmadı millet birbirini yiyiyor. Dikkat ettiyseniz roll totemcisi kavramını literatüre kazandıran bu arkadaşlar bile artık rollere katilmiyor gerisini siz düşünün @sinansrml63 @bella @Muroo1988Yav bedo ovuyon mu gomuyon mu boyun devrilsin emi
Inonu karakolun oraya gel nobetten cıkıcam bırazdanKonum at acil 10 dakikaya oradayım
Dur toprağım forumu kana bulama.Konum at acil 10 dakikaya oradayım
Versene la adamın parasını @Metings1905Bak forumda tonla insan tanıdım senin gibi yüzsüzünü görmedim ciddi söylüyorum