http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mamoste / Kasa 900 Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,650
6,963
113
Yok kral şuna vurgu yapmaya çalışiyorum, Eskiden pasta küçüktü ama iyi kötü totemciler ekmek yiyiyordu, şimdi herkes totemci oldu ortada pasta kalmadı millet birbirini yiyiyor. Dikkat ettiyseniz roll totemcisi kavramını literatüre kazandıran bu arkadaşlar bile artık rollere katilmiyor gerisini siz düşünün @sinansrml63 @bella @Muroo1988
Ben Sinan’ı bütün rollerde görüyorum dost 🥸

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
37,506
28,440
113

Ekli dosyalar

EşrefTEK80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
280
99
28
Sevmişim onun karakterini de parasını da. Buna çanak tutanlar da aynı kefede benim için artık
Sadece uzun zamandır izliyorum asla müdahale yorum yapmıyorum. Ama 3 kişi var abi nasil banlanmiyor bunlar anlamıyorum. Bu forum dan bu adamlar yüzünden en az 25 kişi kalıcı ban yemiştir rahat ama bu adamlar bir şekilde siyriliyir işin içinden

bedof34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,170
3,786
113
Ben Sinan’ı bütün rollerde görüyorum dost 🥸
Kral emin ol adam geliyor bol şans diyor, bir iki mesaj atıyor o kaosu görüp arazi oluyor. Normalde ben sinan a etiket atıyorum rollerde onu görüyorsundur. Bak buraya yazıyorum söylemiştin dersin millet yakinda burada bir birine ana avrat küfürler etmezse hicbirsey bilmiyorum .

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,650
6,963
113
Kral emin ol adam geliyor bol şans diyor, bir iki mesaj atıyor o kaosu görüp arazi oluyor. Normalde ben sinan a etiket atıyorum rollerde onu görüyorsundur. Bak buraya yazıyorum söylemiştin dersin millet yakinda burada bir birine ana avrat küfürler etmezse hicbirsey bilmiyorum .
Zaten ediyorlardır küfür ama @sinansrml63 hakkında görüşlerine katılmıyorum dümdüz takip ediyor herkes gibi işte 🧐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...