- 85,869
- 30,252
- 113
34
Para bizim için ihtiyaç değil araç tahirimNerdesjn be sen para dağıttık geç kaldın kanka
Harbiden rol sahibi kusura bakmasınMilleti galeyana getirdim muhabbete daldılar şimdi tek başıma sayı sayıp ödülü alacam 😈😈
98 devam
Kanka cinsiyet degistirecem de ön takımları kestirmem lazım bi ameliyat parası beEleman yalan soyluyor milletin inandigini saniyor ama millet acidigindan destek cikiyordu sonra iyice bokunu cikardi. Yok tsunami cikti titanic batti. Tersane yandi vs vs kolpaxio osi
Adama zamanında verdiğinin 10katini vermisizdir her yerde adımızı dolandırıcıya çıkardı valla benimde işime geldi daha az para harcıyorum mkValla dost sen yazmissin o tarz bir sey yoksa benlik degil. Yanlis anladiysak kusura bakma
Yazdığımı beğenmemişsinHarbiden rol sahibi kusura bakmasın
hic muhabbetim olmadi o kim tanimiyormki ona hic odul felanda atmadim simdiye kdrKnk mı ? Osimhen ? Sen misin lan
Doğru dedin ibanin vardi atmiyim o zmn knkPara bizim için ihtiyaç değil araç tahirim
Ben byle sohbet edilen rollingi daha cok seviyorum. Arkada mac oynaniyor gelirse gelir zaten kanka. Ama metin diyor ki takip edin yoksa para yok 😆😆Harbiden rol sahibi kusura bakmasın
Ilk 2aDim yoktun elendinKalan 34 devammm