- 8,136
- 4,522
- 113
Atma o zehirli diyorum sana250 ye yolu var gbı
Atma o zehirli diyorum sana250 ye yolu var gbı
2 güne parası biter işsiz sonuçta bı yerden kazancı da yok eninde sonunda elimize dusecekMetin artik yok @AllanSaintMaximin değil mi![]()
Bu ne dost cuma namazında safa geçmiş gibiler ?Metin hocamin forumdaki varlığı
Ekli dosyayı görüntüle 868415
Dostlarımı yalnız birakmiyim kanka çorbaya gidiyorum paçaya hahdhxYa sen kendini nasıl garip kategorisine alıyorsun 😂😂😂😂
Çalışmıyor mu o aylığı alınca dönerim diyordu bana hsdhf2 güne parası biter işsiz sonuçta bı yerden kazancı da yok eninde sonunda elimize dusecek
Çemsin banlandi miDostlarımı yalnız birakmiyim kanka çorbaya gidiyorum paçaya hahdhx
2 gün önce işe gidiyorum diyodu yalan mıydı herşey2 güne parası biter işsiz sonuçta bı yerden kazancı da yok eninde sonunda elimize dusecek
1 milyon $ civarıydı 200 kansıza attım ev araba sahibi oldu sıra sendeKasa kaç
Bende tarhana çorbası yapmış annem ısıtıp içeyimDostlarımı yalnız birakmiyim kanka çorbaya gidiyorum paçaya hahdhx
ŞşşşşşAtma o zehirli diyorum sana
@Barrios Dostun sevdiğim bir lafı var kurt kışı gecirir yedigi ayazida unutur2 güne parası biter işsiz sonuçta bı yerden kazancı da yok eninde sonunda elimize dusecek
İşsizlik maaşı 5 sene olmaz diye düşünüyorumÇalışmıyor mu o aylığı alınca dönerim diyordu bana hsdhf
Kasa 33 hedef 01 milyon $ civarıydı 200 kansıza attım ev araba sahibi oldu sıra sende
Kasa gommeye gerek yok 20k atsa yetercevrim son bir kasa gömmeye bakar 1.50 den 2 farkli maça kasayi ikiye bölerek @Mamoste
Bı gecede bitirdim deme1 milyon $ civarıydı 200 kansıza attım ev araba sahibi oldu sıra sende