http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mamoste / Kasa 900 Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KANSIZ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,154
4,707
113
Kansizla benim de bir problemim yok ama bugun sey yazmis onu gorum. Dolandiriyorum ve rahatim para da vermiyorum tarzi ir sey yazmis o yuzren dedim sjshshs
Dolandiriyorum geçmedi 1 tane yavşak var ona itinayla parasını atmıyorum atmiyicam da aq o çocukdan çok başkalarına dert oldu bu olay garip

Calypso13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,376
11,481
113
Osimhenin her hafta hayatında ilginç parasal problemler çıkıyor. Bi gün gelecek kanka çatıya yıldırım düştü çatıda delik acildi yağmur içeriye giriyor para lazım derse şaşırmam.
Eleman yalan soyluyor milletin inandigini saniyor ama millet acidigindan destek cikiyordu sonra iyice bokunu cikardi. Yok tsunami cikti titanic batti. Tersane yandi vs vs kolpaxio osi

Calypso13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,376
11,481
113
Dolandiriyorum geçmedi 1 tane yavşak var ona itinayla parasını atmıyorum atmiyicam da aq o çocukdan çok başkalarına dert oldu bu olay garip
Valla dost sen yazmissin o tarz bir sey yoksa benlik degil. Yanlis anladiysak kusura bakma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...