- 86,046
- 30,280
- 113
56
Lütfen babama ilaç alacağım çünkü babamın ilaç parasını 6.5 üst kornere bastım ve yattım. Gelseydi yazmazdım inan ki. Hiç umrumda olmazdın inan ki.Knk iş başvurusu yapcam knk sağlık raporu knk
Köşe olacak kasa yok malesef akşam kornerler fena yaktı. 300 500 dönmeye uğraşıyoruz işte bakalım elbet kaldırırız başımızıGirsen köşeydik 😂
MuazzamSüper gidiyor be
Ya çeyrek berabere bitse bari dedik o da olmadı benim 500ü yediler 🥸😵💫Köşe olacak kasa yok malesef akşam kornerler fena yaktı. 300 500 dönmeye uğraşıyoruz işte bakalım elbet kaldırırız başımızı
Yine denk gelir elbet kanka gereksiz insanlara atmıştım o zaman sana atsaydım keşke hepsini hshdhTahirim Sweet süper scatterdan 100k vursada dm yaksa diye bekliyoruz ama nerdee. Beklenti değil benimki yanlış anlama 🥸
Şu forum ne rahatladı son banlardan sonra hocam. FerahladıkLütfen babama ilaç alacağım çünkü babamın ilaç parasını 6.5 üst kornere bastım ve yattım. Gelseydi yazmazdım inan ki. Hiç umrumda olmazdın inan ki.
Lütfen babama ilaç alacağım çünkü babamın ilaç parasını 6.5 üst kornere bastım ve yattım. Gelseydi yazmazdım inan ki. Hiç umrumda olmazdın inan ki.
500 mü 🤣🤣Ya çeyrek berabere bitse bari dedik o da olmadı benim 500ü yediler 🥸😵💫