http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mamoste / Kasa 850 Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Arce75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,769
687
113
Ne güzel üslup. Marley denen arkadaş. Sen bu konuda sarmadığın adam kalmayacak. Milletin üslü buna laf edersin. Tanımadığın adama kariı bu üslup ayıptır
Sen bu sanal alemde bu kadar ince şeylere takıntılı ve kırılgansan ya yaşın genç yada alıngansın

peatsx

Sadece Galatasaray
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,046
3,353
113
komedi baska bise demiyorum zeisy sana lafım yok ıstedıgıne verebılır ama benımde takıbıme yazık bi tebrik etti o aldı ben 2 saat mal gibi vaktimi harcadım neyse eyvallah

Marley

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
37,537
24,958
113
Sen bu sanal alemde bu kadar ince şeylere takıntılı ve kırılgansan ya yaşın genç yada alıngansın
Lan kendin takıntı yapıp adama dallıyorsun
Bi ismi hitap ederken bilmem ne (denen) diye cümle kurulmaz. Alçaltmaktır bu. Türkçen bozuksa ben de onu bilemem

Arce75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,769
687
113
komedi baska bise demiyorum zeisy sana lafım yok ıstedıgıne verebılır ama benımde takıbıme yazık bi tebrik etti o aldı ben 2 saat mal gibi vaktimi harcadım neyse eyvallah
Kardeşim sen başından beri takip edıyordun Marley beyefendi ile birlikte

Arce75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,769
687
113
Lan kendin takıntı yapıp adama dallıyorsun
Bi ismi hitap ederken bilmem ne (denen) diye cümle kurulmaz. Alçaltmaktır bu. Türkçen bozuksa ben de onu bilemem
Dostum yaşın kaç vallahi Marley denen arkadaş ulan rumuz işte Ahmet Mehmet mi yazıyor Marley sosyal platform ne kadar duygusalsınız

Marley

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
37,537
24,958
113
Dostum yaşın kaç vallahi Marley denen arkadaş ulan rumuz işte Ahmet Mehmet mi yazıyor Marley sosyal platform ne kadar duygusalsınız
Hadi kardeşim seni sessize aldım işine bak. Sen böyle değildin üç beş mesaj yazınca millete sarar olmuşsun. Hadi işine

Arce75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,769
687
113
Hadi kardeşim seni sessize aldım işine bak. Sen böyle değildin üç beş mesaj yazınca millete sarar olmuşsun. Hadi işine
Geçen sene sana çok para yolladım özelden o zaman hesabımı kapatmamıştm senin ismini bilıyorm ama sen burda ufak bir kelimeye takılıyorsun üstelik seni övmüşüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...