- 32,385
- 22,252
- 113
Tebrikler dost
Kesene bereket dost umarim hepimiz basarili oluruz bu gece vurgun yapariz@Marley15 @Mülayim6060 @zeisy
Dostlar sizlere ufakta olsa Rolling bakiyesi takdim edeyim
Umarım şanslı gelir kazanırsınız
Eyvallah kesene bereketKesene bereket dost umarim hepimiz basarili oluruz bu gece vurgun yapariz
Sen bu sanal alemde bu kadar ince şeylere takıntılı ve kırılgansan ya yaşın genç yada alıngansınNe güzel üslup. Marley denen arkadaş. Sen bu konuda sarmadığın adam kalmayacak. Milletin üslü buna laf edersin. Tanımadığın adama kariı bu üslup ayıptır
Lan kendin takıntı yapıp adama dallıyorsunSen bu sanal alemde bu kadar ince şeylere takıntılı ve kırılgansan ya yaşın genç yada alıngansın
Kardeşim sen başından beri takip edıyordun Marley beyefendi ile birliktekomedi baska bise demiyorum zeisy sana lafım yok ıstedıgıne verebılır ama benımde takıbıme yazık bi tebrik etti o aldı ben 2 saat mal gibi vaktimi harcadım neyse eyvallah
takibe göre vermicem dese sıkıntı yok roll takibe gore verilir ama arkadas keyfine gore veriyorKardeşim sen başından beri takip edıyordun Marley beyefendi ile birlikte
Dostum yaşın kaç vallahi Marley denen arkadaş ulan rumuz işte Ahmet Mehmet mi yazıyor Marley sosyal platform ne kadar duygusalsınızLan kendin takıntı yapıp adama dallıyorsun
Bi ismi hitap ederken bilmem ne (denen) diye cümle kurulmaz. Alçaltmaktır bu. Türkçen bozuksa ben de onu bilemem
@Mamoste verebiliyorsak bu arkadaşa da verelim baştan beri buradatakibe göre vermicem dese sıkıntı yok roll takibe gore verilir ama arkadas keyfine gore veriyor
sıkıntı yok vermeyebilir sözüm yok@Mamoste verebiliyorsak bu arkadaşa da verelim baştan beri burada
Hadi kardeşim seni sessize aldım işine bak. Sen böyle değildin üç beş mesaj yazınca millete sarar olmuşsun. Hadi işineDostum yaşın kaç vallahi Marley denen arkadaş ulan rumuz işte Ahmet Mehmet mi yazıyor Marley sosyal platform ne kadar duygusalsınız
Tamam dost yaparız birşey@Mamoste verebiliyorsak bu arkadaşa da verelim baştan beri burada
Herşeyi de paratim deme 🤣Tamam dost yaparız birşey
Özelden paratim yazarsanız sevinirim dostlar
Neden?Herşeyi de paratim deme 🤣
Geçen sene sana çok para yolladım özelden o zaman hesabımı kapatmamıştm senin ismini bilıyorm ama sen burda ufak bir kelimeye takılıyorsun üstelik seni övmüşümHadi kardeşim seni sessize aldım işine bak. Sen böyle değildin üç beş mesaj yazınca millete sarar olmuşsun. Hadi işine
O bana yazdi yanlislikla da gsrk etmedi )Herşeyi de paratim deme 🤣
Yok çünkü 🤣Neden?
Oooo severiz kardo attım ibanParatimden ibana atılıyor sanırım @Marley15