- 3,749
- 966
- 113
Lose
Canın saolsunYani denecek söz yok
Bu maç buradan kaybettiriyorsa şans bitmiş demektir
Neyse emeğinize sağlık dostlar kazansaydık birşeyler yapardık olmadı maalesef
Saglik olsun dost bir dahaki sefere artik jmarimYani denecek söz yok
Yapacak bişe yok eline sağlıkYani denecek söz yok
Doğru dürüst bı kupon yapıp sen kazanırsın kardeş ozamanDoğru dürüst Bi kupon yapsaydın 2 saat bitmedi bide lose oldu ya uzucuuu
Aynen 👍🏻Doğru dürüst bı kupon yapıp sen kazanırsın kardeş ozaman
Sen nasılsın dost ? Hayirli gunler bu aradaDoğru dürüst bı kupon yapıp sen kazanırsın kardeş ozaman
4 gün sonra knk inşallah 🙏 voleybol 47.5 alt oynayacagimDoğru dürüst bı kupon yapıp sen kazanırsın kardeş ozaman
AHAHAHAHAHA HAYVAN 😂😂😂Doğru dürüst Bi kupon yapsaydın 2 saat bitmedi bide lose oldu ya uzucuuu
Dm atmistim 2 gün geçti hiç cevap yazmadim dost. Bı sorun mu olduDoğru dürüst bı kupon yapıp sen kazanırsın kardeş ozaman
Keşke dm lere baksaydın dostDoğru dürüst bı kupon yapıp sen kazanırsın kardeş ozaman
Dm lere cevap yok olumsuzda dönebilirdin kralDoğru dürüst bı kupon yapıp sen kazanırsın kardeş ozaman
Çok saçma bizlik bişey yoksa sorunun kiminleyse onunla muhabbeti kesersin. Sorun yok yolun açık olsunBeyler alınmayın sizlik bir şey yokda bundan sonra herkesle muhttabı kestim 3 kişi dışında kimseye selam sabah vermek istemiyorum tekrar diyorum dizlik birşey yok
+1Çok saçma bizlik bişey yoksa sorunun kiminleyse onunla muhabbeti kesersin. Sorun yok yolun açık olsun
Eyvallah dost karşılığı buymuş demekkiBeyler alınmayın sizlik bir şey yokda bundan sonra herkesle muhttabı kestim 3 kişi dışında kimseye selam sabah vermek istemiyorum tekrar diyorum dizlik birşey yok
Çarşın pazar ola dost.Beyler alınmayın sizlik bir şey yokda bundan sonra herkesle muhttabı kestim 3 kişi dışında kimseye selam sabah vermek istemiyorum tekrar diyorum dizlik birşey yok
Dedik ve yine hakli çıktık her kuşun eti yenmezmiş diyeÇok saçma bizlik bişey yoksa sorunun kiminleyse onunla muhabbeti kesersin. Sorun yok yolun açık olsun