Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mamoste | Kasa 780₺ Hedef 3 4 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,284
23,076
113
Çok tın la niye bu kadar kastın, kimler geldi kimler geçti bu forumdan, ha bı eksik ha bir fazla. Kendi tercihi, rüzgar kayadan toz alır sadece
La bu adam jakanın kırasını odemedı mı hıcmı kredısı yok gozunuzde adam yazmak ıstemeyebılır para bugun var aksam yok hepımız oleyız ustune gıtmeyın adamın

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,854
13,301
113
La bu adam jakanın kırasını odemedı mı hıcmı kredısı yok gozunuzde adam yazmak ıstemeyebılır para bugun var aksam yok hepımız oleyız ustune gıtmeyın adamın
La sen ruh hastası misin birader. Kredisi var diye usteliyoruz ya bizde. Adamın tavuguna kış demedik, sorun nedir hayırdır diyoruz selamı sabahı kestim diyor. Ne yapalım yani ayağına mi kapanalim

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,284
23,076
113
La sen ruh hastası misin birader. Kredisi var diye usteliyoruz ya bizde. Adamın tavuguna kış demedik, sorun nedir hayırdır diyoruz selamı sabahı kestim diyor. Ne yapalım yani ayağına mi kapanalim
Yoo ayagına neden kapanasın muhabbetı kesersın olur bıter o gun o para vurunca cok yazan para ısteyen oldu psıkolojısı kaldırma atarlandı abı hayvan gıbı cullanıyolar adan haklı o konuda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...