- 5,879
- 2,917
- 113
2 saattir en çok ben yazmisimdir iyi misin brocanNerden takip ediyon la 10 dakika oldu
2 saattir en çok ben yazmisimdir iyi misin brocanNerden takip ediyon la 10 dakika oldu
YooŞaka mi la
Evet yaşasınDün mattan çevrim için hava atıp duruyordun bugün Rolling takip ediyorsun![]()
Hshshs yapma kanka
En az yarısında yoksun adımların bana salliyonnnn
Kardeşim iyimisin ne dedim kupon wonn olalı 5 dakika oldu onu dedim yazdin yazmadın banane2 saattir en çok ben yazmisimdir iyi misin brocan
Sallamadim ama susmazsan sallayacamEn az yarısında yoksun adımların bana salliyonnnn
Ahshshsj bro 3-0 Ken yemek almaya gittim geldim 3 adımdır aralıksız burdayım hoş olmuyor yaptiginKardeşim iyimisin ne dedim kupon wonn olalı 5 dakika oldu onu dedim yazdin yazmadın banane
Tamam bunu yazabilirsin şaka yaptık ne bu gerginlik al senin olsun roll paşamAhshshsj bro 3-0 Ken yemek almaya gittim geldim 3 adımdır aralıksız burdayım hoş olmuyor yaptigin
Ben de dalga geçiyorum djdjdjTamam bunu yazabilirsin şaka yaptık ne bu gerginlik al senin olsun roll paşam
Bos ver dost cokta şey yapma 😅Tamam bunu yazabilirsin şaka yaptık ne bu gerginlik al senin olsun roll paşam
Aksam roll u bekliyoruz başkanTamam bunu yazabilirsin şaka yaptık ne bu gerginlik al senin olsun roll paşam
Bolsans
Bol sans dost