Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mamoste | Kasa 7300 Hedef 2 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jakadal5252

Ah ulan rıza
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,760
6,056
113
@Shellac @Daimon en sevmedigim sey rolling konusu acilmis burda 1 defa maci takip etmemis adam seciliyor ayiptir ben de 2. Adimda yotkum ben zaten istemiyorum gecelimde diger arkqdaslar zaman ayirdi 2 saat burda bekledi seçilen kisi bastan belliyse neden konu aciliyir abi?

Emnkaya3361

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,623
1,259
113
@Shellac @Daimon en sevmedigim sey rolling konusu acilmis burda 1 defa maci takip etmemis adam seciliyor ayiptir ben de 2. Adimda yotkum ben zaten istemiyorum gecelimde diger arkqdaslar zaman ayirdi 2 saat burda bekledi seçilen kisi bastan belliyse neden konu aciliyir abi?
beyler hiç çenemizi yormaya değmez , rollde başarısız olur allah yukarda sorun yok

jakadal5252

Ah ulan rıza
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,760
6,056
113
beyler hiç çenemizi yormaya değmez , rollde başarısız olur allah yukarda sorun yok
Kanka ben zaten yokim bak benim hakkim yok ben baskasini savunuyorum suan gordum heoiniz 2 saat bekledimz kpon beklediniz madem yaz buraya 2 aŕkadas belli beklemeyin de abi

Yapabilirim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,580
4,829
113
Dostlar biraz sikintili konu iki tarafta haklı ama rol sahibi iki kişi seçmiş biri konudan biri insiyatif şimdi rol başarılı olursa bence konudakilere şans olması lazım @Mamoste yine karar senin enazindan arkadaşlarada güzellik olmuş olur

Yapabilirim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,580
4,829
113
Öyle olur zaten dost
Ne güzel burda sorun kalmadı dost arkadaşlarda buna kimse itiraz edemez adam 20 k kazanmış 2 sini rol için dağıtım yapmış 100 k kazanıp 10 kişiye 100 TL dagitaninda hepimiz gördük tekrardan Tebrikler kesene bereket dost

TitanEnsaladus

Bende Geri Vites Yok Yanii, Koyarım Tekmüğü
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,364
20,463
113
Bi de bu çıktı adalet aranacak yer burası değil adalet diyerek duygu sömürüsü yapmayın o itiraz edenler kaç defa Kendi parasi ile rol açıp da mamoste ye bi faydası dokunmuş veya kaç kez cebinde ki parasıni paylaşmış yada şanslı bi gününde şu kadar kazandım sana da yolluyayim demiş boş yapıp durmayin. Adalet adalet diyerek de duydu sömürüsünden vazgeçin. Her takip eden ödül alacak diye bir kural yok bunu bi anlayın önce. Sanırsin sirtinda taş taşıdılar
Varsa bi derdiniz cimer linki orda laga luga yapmayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...