- 12,760
- 6,056
- 113
Kral para senin keyif senin umrumda sa degil lakin adam konuda yoktu bursa basket macinda buraa millet kendini yirrtti. Madem bastan belli atacagin adam neden roll aciyosun kendiniz takop edin 3 kisi. Hakszsam soyle.Doğrudur dost
Kral para senin keyif senin umrumda sa degil lakin adam konuda yoktu bursa basket macinda buraa millet kendini yirrtti. Madem bastan belli atacagin adam neden roll aciyosun kendiniz takop edin 3 kisi. Hakszsam soyle.Doğrudur dost
Takilma böyle şeylere vardır bi bildiği. Belki hatrimiz vardir mamoste de. Her takip eden ödül alacak diye bir kural yokReis heineken tmda mülayim arkadaşın konuda toplasan 5 mesajı var ama sanki haksızlık oldu gibi
Knk ama sende hak ver bize haksızmiyizTakilma böyle şeylere vardır bi bildiği. Belki hatrimiz vardir mamoste de. Her takip eden ödül alacak diye bir kural yok
o zaman konu acılmasına gerek yok dedigi gibi , özelden sana atsın kuponu , tutunca para atsınTakilma böyle şeylere vardır bi bildiği. Belki hatrimiz vardir mamoste de. Her takip eden ödül alacak diye bir kural yok
beyler hiç çenemizi yormaya değmez , rollde başarısız olur allah yukarda sorun yok
Knk ama sende hak ver bize haksızmiyiz
Tamam Bir daha takip etmessin olur biter.o zaman konu acılmasına gerek yok dedigi gibi , özelden sana atsın kuponu , tutunca para atsın![]()
Kanka ben zaten yokim bak benim hakkim yok ben baskasini savunuyorum suan gordum heoiniz 2 saat bekledimz kpon beklediniz madem yaz buraya 2 aŕkadas belli beklemeyin de abibeyler hiç çenemizi yormaya değmez , rollde başarısız olur allah yukarda sorun yok
Haksızsin. Bende olsam ayni şekilde ona ulaşırdim her takip edene ödül atılacak diye birşey yokKnk ama sende hak ver bize haksızmiyiz
TmHaksızsin. Bende olsam ayni şekilde ona ulaşırdim her takip edene ödül atılacak diye birşey yok
Öyle olur zaten dostDostlar biraz sikintili konu iki tarafta haklı ama rol sahibi iki kişi seçmiş biri konudan biri insiyatif şimdi rol başarılı olursa bence konudakilere şans olması lazım @Mamoste yine karar senin enazindan arkadaşlarada güzellik olmuş olur
Ne güzel burda sorun kalmadı dost arkadaşlarda buna kimse itiraz edemez adam 20 k kazanmış 2 sini rol için dağıtım yapmış 100 k kazanıp 10 kişiye 100 TL dagitaninda hepimiz gördük tekrardan Tebrikler kesene bereket dostÖyle olur zaten dost
Umarım takip etmeyen kendi arkadaşlarından değilde başta sona takip eden arkadaşlardan seçersen adaletli şekilde seçmiş olursun. Bol sanslarBütçe kısıtlı o yüzden 2 kişi Rolling yapacak arkadaş seçtim
O zaman rolling sırası bendeKonu başında herhangi bir takip şartı veya kişi belirtmedim
Bu yüzden istediğim kişilere ulaşabilmek Hakkım olsun izninizle dostlar![]()
Varsa bi derdiniz cimer linki orda laga luga yapmayınBi de bu çıktı adalet aranacak yer burası değil adalet diyerek duygu sömürüsü yapmayın o itiraz edenler kaç defa Kendi parasi ile rol açıp da mamoste ye bi faydası dokunmuş veya kaç kez cebinde ki parasıni paylaşmış yada şanslı bi gününde şu kadar kazandım sana da yolluyayim demiş boş yapıp durmayin. Adalet adalet diyerek de duydu sömürüsünden vazgeçin. Her takip eden ödül alacak diye bir kural yok bunu bi anlayın önce. Sanırsin sirtinda taş taşıdılar
Yapma böyle şeyler dost rica ediyorum severim seniUmarım takip etmeyen kendi arkadaşlarından değilde başta sona takip eden arkadaşlardan seçersen adaletli şekilde seçmiş olursun. Bol sanslar
Dost sıranı bekle biz varız dahaO zaman rolling sırası bende
Ben de takip etmedim bugün takip etmeyenlere olsun 🤣🤣
Sen 4-5 mesaj da olsa elenmişsin. Ama bana yaptıracaktı sen yap kardom😀Dost sıranı bekle biz varız daha