Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mamoste | Kasa 5k Hedef 20k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

wasil

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,327
10,219
113
Beyler @KANSIZ bu adami tanimam etmem zerre muhabbetim yok yalan soyleyen namertt kirami odeyemedim 15 gun once cikardi bana 7 5 k para atti bir karsilik beklemedi ama p tesi ise basliyorum ilk maasimla odeyecegim geri kendisi geride istemedi. Bu adami burda en son yargilayin adam tanimadigi bana yaptigi ortada ona gore yargilayin bu adami
Helal olsun

doghan197

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,382
3,467
113
Hakketten ayıp ama artık bu yaptığın. Bı kere hoşuna gitmeyen durum olduysa daha bu adamın rolünü takip etmezsin olur biter. Nedir bu laf şimdi valla ayıp, kaç kez rol takip ettim sayı fazla oldu ödül alamadım ne yapayım yani, benimde başıma geldi rolda 20 kişi aralıksız takip etmiş hepsine nasıl ulasayim
Dostum lütfen senin konunda senin konunu konuştuk bitti başkalarının avukat ihtiyacı yok eminim ki

zeisy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,437
3,463
113
Yendi tabi bu adam bir saniye bile durmadan takip etti ama son son adımda won olunca geldin herkes gördü tost
Ona atilan para rolden değildi ki hocam zamaninda bu forumdaki cogu kisiye rol bakiyesi atti onun karşılığı olarak atti mamoste de ona

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...