- 23,700
- 22,090
- 113
Dost 5 6 konu var zaten her konuda aynı seyler yazılıp çiziliyor artik konu açan insanlara az saygı gösterelim artik hoş değil bu davranışlarımizYahu kimse küfür etmiyor tartışmıyor sorun olduğunu zannetmiyorum
Dost 5 6 konu var zaten her konuda aynı seyler yazılıp çiziliyor artik konu açan insanlara az saygı gösterelim artik hoş değil bu davranışlarımizYahu kimse küfür etmiyor tartışmıyor sorun olduğunu zannetmiyorum
Helal olsunBeyler @KANSIZ bu adami tanimam etmem zerre muhabbetim yok yalan soyleyen namertt kirami odeyemedim 15 gun once cikardi bana 7 5 k para atti bir karsilik beklemedi ama p tesi ise basliyorum ilk maasimla odeyecegim geri kendisi geride istemedi. Bu adami burda en son yargilayin adam tanimadigi bana yaptigi ortada ona gore yargilayin bu adami
Bolşanss diyelim kralŞans yanımızda olsun
Metin de kaybettik 1er 1 er eksiliyorMetings olcakti banlandi metin kankam
Dep dirennnn serviste hata yapmaa fileye takma
Çok zor ya
Dostum lütfen senin konunda senin konunu konuştuk bitti başkalarının avukat ihtiyacı yok eminim kiHakketten ayıp ama artık bu yaptığın. Bı kere hoşuna gitmeyen durum olduysa daha bu adamın rolünü takip etmezsin olur biter. Nedir bu laf şimdi valla ayıp, kaç kez rol takip ettim sayı fazla oldu ödül alamadım ne yapayım yani, benimde başıma geldi rolda 20 kişi aralıksız takip etmiş hepsine nasıl ulasayim
Bol şanslar
Bolşanss
Ona atilan para rolden değildi ki hocam zamaninda bu forumdaki cogu kisiye rol bakiyesi atti onun karşılığı olarak atti mamoste de onaYendi tabi bu adam bir saniye bile durmadan takip etti ama son son adımda won olunca geldin herkes gördü tost
Won bu kanka gelsin devami
Çok zor ama 😂😂
Bol sanslar
Gelmis yaÇok zor ya
Zor olum ne wonuWon bu kanka gelsin devami
Daha 1 sayı varZor olum ne wonu