Ben çıkarttırdım kendimi valla 3.adımda geldim ama yazmadım bişeyValla beşiktaşı çok severim ama tamamen adaletsiz olmuş. Torpile gerek yok böyle konularda
Ben çıkarttırdım kendimi valla 3.adımda geldim ama yazmadım bişeyValla beşiktaşı çok severim ama tamamen adaletsiz olmuş. Torpile gerek yok böyle konularda
Yok be dost Beşiktaş öyle düşüneceğini sanmıyorum bu liste işi farklı bir meziyetValla beşiktaşı çok severim ama tamamen adaletsiz olmuş. Torpile gerek yok böyle konularda
Ben konu sahibi birşey demeden kafama göre liste hazırlamam . 4-5 kişi saçma sapan listeler hazırladı zaten. Kendi bakar karar verirKral sende bi liste hazırla istersen yine burdaki dostlar değerlendirsin
Eyvallah dostBen konu sahibi birşey demeden kafama göre liste hazırlamam . 4-5 kişi saçma sapan listeler hazırladı zaten. Kendi bakar karar verir
AynenBen konu sahibi birşey demeden kafama göre liste hazırlamam . 4-5 kişi saçma sapan listeler hazırladı zaten. Kendi bakar karar verir
😁😁😁Beni çok ararsiniz 😃😃
Dost ben gördüğüm herkesi yazdım Kadri bir durum yok sen bunu yazmamissin dedin tamam dedim kimseyi ayırt etmeden yazdım hattaValla beşiktaşı çok severim ama tamamen adaletsiz olmuş. Torpile gerek yok böyle konularda
Seni döverim bak ıslak bezleBeni çok ararsiniz 😃😃
Yaz dedik yazmadinSeni döverim bak ıslak bezle
Islak havlu daha etkilidir🤔Seni döverim bak ıslak bezle
Eyvallah bi liste çıktı dediğim gibi roll sahibi bakar seçer gönderim yapmak istediğine yaparuzatıyolarda uzatıyolar konuyuDost ben gördüğüm herkesi yazdım Kadri bir durum yok sen bunu yazmamissin dedin tamam dedim kimseyi ayırt etmeden yazdım hatta
Konuya hiç uğramamış forumdan rastgele kişilere yollasın herkes baksın kalsın 🤔Adam kimseye liste yap demedi bakıp ulaşıcam dedi kimse uğraşmasın boşuna
Bende yokum@Mamoste Kendin yap haksız liste
Yazılmayan da var.
Mülayime zaten ulaşır jeste gerek yok.
Kansız dostumuz gönlü bol ama takibi yok
Hikmet bol şanstan başka bir şey yazmamış.
Bu listenin yarısı da üçüncü adımda gelmiş
Yok çok güzel hazırlarsin sen hak kavramından yoksnn arkadaşBen konu sahibi birşey demeden kafama göre liste hazırlamam . 4-5 kişi saçma sapan listeler hazırladı zaten. Kendi bakar karar verir
Dostum adamı tanımıyorsun benim çokça muhabbetim var emin ol doğruyu seçerKonuya hiç uğramamış forumdan rastgele kişilere yollasın herkes baksın kalsın 🤔
HazirlamazmisBen konu sahibi birşey demeden kafama göre liste hazırlamam . 4-5 kişi saçma sapan listeler hazırladı zaten. Kendi bakar karar verir
Kardo uğurun konuda mesajı yok nasıl yazdın . Ekstra 4 kişi sadece bol şans yazıp gitmiş. Bol şans yazanların hepsini alsan 35 kişi var. Öyle yapsaydın. Hatalarını tek tek söyleyeyim istersenDost ben gördüğüm herkesi yazdım Kadri bir durum yok sen bunu yazmamissin dedin tamam dedim kimseyi ayırt etmeden yazdım hatta