- 5,587
- 2,862
- 113
KomediiiiHazirlamazmis
KomediiiiHazirlamazmis
Adamsin dost sana lafim yokSeni döverim bak ıslak bezle
Sana yağmurlu günde su vermem. Nerede görürsem de verdirtmem. Milletin aklıyla dalga geçen arkadaş. Çok mu dokunduYok çok güzel hazırlarsin sen hak kavramından yoksnn arkadaş
Seni yağmurlu suda bogarim dostSana yağmurlu günde su vermem. Nerede görürsem de verdirtmem. Milletin aklıyla dalga geçen arkadaş. Çok mu dokundu
Yağmurlu suda su vermezmis sen kimsin ki kendine faydası olmayan rezil herifin tekisinSana yağmurlu günde su vermem. Nerede görürsem de verdirtmem. Milletin aklıyla dalga geçen arkadaş. Çok mu dokundu
Dostum olmaman normal değil mi hiç mesajını görmedim takip ettiğine dairBende yokum![]()
Benim listeme sadece o itiraz ediyor zaten yazik oldu onunla da dostlugumuz bitti 🙂Yok çok güzel hazırlarsin sen hak kavramından yoksnn arkadaş
Ben işin eğlencesindeyim dost sakin. Benimde burda bi abi var sen tanımıyorsun ama benim çokça muhabbetim var 😂😂😂Dostum adamı tanımıyorsun benim çokça muhabbetim var emin ol doğruyu seçer
30 yaşına gelmiş ama beyni 10 yaşında kalmış senin çocuk çocuk işlerle ugras hadi sen birisi belki para atar hadiSana yağmurlu günde su vermem. Nerede görürsem de verdirtmem. Milletin aklıyla dalga geçen arkadaş. Çok mu dokundu
Evet yani yargılamayın yapın sıkıntı olan varsa uğraşmak isteyen kendi yapsın listeyi ya da konu sahibini beklesinBeyler dağıtımı ben yapmıyorum ya sakin olun yapın dediniz liste yaptık zaten adam belki listeye bile bakmayacak umarım hakeden kazansın .. mulayime gelince ben jest olsun diye eklemedim zaten rolün parasını veren mülayim![]()
Onun dostluğuna tüküreyim ben uzak dur ondan kankaBenim listeme sadece o itiraz ediyor zaten yazik oldu onunla da dostlugumuz bitti 🙂
Sen yağmurlu günde kendine su bulamazsın ki bana veresin acınası bir adamsınSana yağmurlu günde su vermem. Nerede görürsem de verdirtmem. Milletin aklıyla dalga geçen arkadaş. Çok mu dokundu
Olur dostOnun dostluğuna tüküreyim ben uzak dur ondan kanka
1 .sayfadan itibaren bir bakar misinDostum olmaman normal değil mi hiç mesajını görmedim takip ettiğine dair
Sinan her yerdeydi beni de görmedin mi sinan dan yer kaldıkça 😀Ben görünmezlik iksiri icmisim bi tek sinan görüyor sanırım 🤣
AdamsinnBeyler dağıtımı ben yapmıyorum ya sakin olun yapın dediniz liste yaptık zaten adam belki listeye bile bakmayacak umarım hakeden kazansın .. mulayime gelince ben jest olsun diye eklemedim zaten rolün parasını veren mülayim![]()
Emre'ye uzanan eller kırılsınBenim listeme sadece o itiraz ediyor zaten yazik oldu onunla da dostlugumuz bitti 🙂