Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mamoste / Kasa 3700 Hedef ---

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emnkaya3361

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,623
1,259
113
Bazı konular kabak tadı veriyor
Rol sahibi gidiyor başkasına seç diyor bence yanlış okadar takip eden var 3 yada 5 kişi deyil neymiş rol acmiyormusvsize arkadaş bu formun kurallarını sizmi koyuyorsunuz anlamıyorum
Yanlış yapıyorsunuz
Ya ödüle ekledikleri çoğu kişinin konuda 1 tane mesajı yok. Grup halinde birbirlerine vereceklerse neden roll konusu açılıyor. Kursunlar Whatsapp grubu dağıtım yapsınlar

osmanarslan72

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,078
4,941
113
Rol sahibi gidiyor başkasına seç diyor bence yanlış okadar takip eden var 3 yada 5 kişi deyil neymiş rol acmiyormusvsize arkadaş bu formun kurallarını sizmi koyuyorsunuz anlamıyorum
Yanlış yapıyorsunuz
😂😂😂 Adam haklı bu bı güzel bakış açısı

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,217
12,027
113
Yanlış yapıyorsunuz
Dostum seni severim bana gücenme ama bu konuda malesef haklılar rol açmayp bu işi meslek haline getirenler var, bende buna karşıyım rol yapan etkinlik yapan adam faydalansin

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,480
12,416
113
Yanlış yapıyorsunuz
Abi roll sahibi birine seç dediyse kimsenin isyan etmesine gerek yok konuya baktım takip eden sayısı 30 var hepsine 500 atsa 15k yapıyor nasıl olacak bence boş yapıyorlar Enes’i seçmiş seç diye olay burda kapanır gerilime gerek yok.

Mkrc53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,912
8,108
113
Dostlar hazır burası kalabalık betpondan yakın zamanda çekim yapan var mı varsa kaç saatte geldi ?

Mülayim6060

Mülayim SERT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,470
16,070
113
Yanlış yapıyorsunuz
Sen aç sana sövene de ödül ver parayı alip arkasina bakmayana da ödül ver kendi kuralını kendin koyarsin açtığında kardeş

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,455
17,357
113
Yanlış yapıyorsunuz
İyi güzel diyonda abi insanın zoruna gidiyor ama hep bana hep bana diye bişey yok adamlığa sığmaz arada birde faydalandığın foruma faydası olmasi lazim insanlarin kural olmayabilir bu ama bu hayatta herşey kurallardan ibaret değil bazı şeylerde vicdan da lazim

keskin4455

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,209
12,550
113
Ya ödüle ekledikleri çoğu kişinin konuda 1 tane mesajı yok. Grup halinde birbirlerine vereceklerse neden roll konusu açılıyor. Kursunlar Whatsapp grubu dağıtım yapsınlar
Farkındayım dost onun için yorum yaptım
Madem kendi çevrene verecen konuda belirt
Tamam etkinlik açmayan vermiyeceksen onuda belirt

keskin4455

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,209
12,550
113
İyi güzel diyonda abi insanın zoruna gidiyor ama hep bana hep bana diye bişey yok adamlığa sığmaz arada birde faydalandığın foruma faydası olmasi lazim insanlarin kural olmayabilir bu ama bu hayatta herşey kurallardan ibaret değil bazı şeylerde vicdan da lazim
Haklısın ama konusunda belirtmeli o kişilerde saatlerce konuvtakip ediyor ettirmiyecenbozan dost

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,455
17,357
113
Ben burada çoğu şeyi şakaya vururum yeri gelir gülmek icin muhabbet için forumu kullanırım yeri gelir param olmaz rol takip ederim yeri gelir param olur konu açarım çekiliş açarım dağıtım yaparım bazı arkadaşlar sürekli forumdan para kazanma peşinde sanırsın SSK li çalışan burada beyefendiler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...