- 12,760
- 6,056
- 113
Valla dıyecektım ceenk her an vardı erhanda tartıstı komuda susturuldu oda vaedıEk olarak @Erhan2121 @cenk55
Valla dıyecektım ceenk her an vardı erhanda tartıstı komuda susturuldu oda vaedıEk olarak @Erhan2121 @cenk55
Ya ödüle ekledikleri çoğu kişinin konuda 1 tane mesajı yok. Grup halinde birbirlerine vereceklerse neden roll konusu açılıyor. Kursunlar Whatsapp grubu dağıtım yapsınlarBazı konular kabak tadı veriyor
Rol sahibi gidiyor başkasına seç diyor bence yanlış okadar takip eden var 3 yada 5 kişi deyil neymiş rol acmiyormusvsize arkadaş bu formun kurallarını sizmi koyuyorsunuz anlamıyorum
Yanlış yapıyorsunuz
😂😂😂 Adam haklı bu bı güzel bakış açısıBazı konular kabak tadı veriyor
Rol sahibi gidiyor başkasına seç diyor bence yanlış okadar takip eden var 3 yada 5 kişi deyil neymiş rol acmiyormusvsize arkadaş bu formun kurallarını sizmi koyuyorsunuz anlamıyorum
Yanlış yapıyorsunuz
Dostum seni severim bana gücenme ama bu konuda malesef haklılar rol açmayp bu işi meslek haline getirenler var, bende buna karşıyım rol yapan etkinlik yapan adam faydalansinBazı konular kabak tadı veriyor
Yanlış yapıyorsunuz
Abi roll sahibi birine seç dediyse kimsenin isyan etmesine gerek yok konuya baktım takip eden sayısı 30 var hepsine 500 atsa 15k yapıyor nasıl olacak bence boş yapıyorlar Enes’i seçmiş seç diye olay burda kapanır gerilime gerek yok.Bazı konular kabak tadı veriyor
Yanlış yapıyorsunuz
Sen aç sana sövene de ödül ver parayı alip arkasina bakmayana da ödül ver kendi kuralını kendin koyarsin açtığında kardeşBazı konular kabak tadı veriyor
Yanlış yapıyorsunuz
Yapmaz o öyle şeylerrrrBı beni siklemedi ama olsun kazansın
İyi güzel diyonda abi insanın zoruna gidiyor ama hep bana hep bana diye bişey yok adamlığa sığmaz arada birde faydalandığın foruma faydası olmasi lazim insanlarin kural olmayabilir bu ama bu hayatta herşey kurallardan ibaret değil bazı şeylerde vicdan da lazimBazı konular kabak tadı veriyor
Yanlış yapıyorsunuz
Ya senin ben aksjjsjssm 🤣🤣Dostlar hazır burası kalabalık betpondan yakın zamanda çekim yapan var mı varsa kaç saatte geldi ?
Farkındayım dost onun için yorum yaptımYa ödüle ekledikleri çoğu kişinin konuda 1 tane mesajı yok. Grup halinde birbirlerine vereceklerse neden roll konusu açılıyor. Kursunlar Whatsapp grubu dağıtım yapsınlar
Özelden bakacaz😀Bı beni siklemedi ama olsun kazansın
Yok dost sen bastacisin Engin için söyledim de vardır bildiği canı sağolsun keser döner sap dönerÖzelden bakacaz😀
14 tane adam seçilmiş ne kendi çevresi iyi misin.Farkındayım dost onun için yorum yaptım
Madem kendi çevrene verecen konuda belirt
Tamam etkinlik açmayan vermiyeceksen onuda belirt
Haklısın ama konusunda belirtmeli o kişilerde saatlerce konuvtakip ediyor ettirmiyecenbozan dostİyi güzel diyonda abi insanın zoruna gidiyor ama hep bana hep bana diye bişey yok adamlığa sığmaz arada birde faydalandığın foruma faydası olmasi lazim insanlarin kural olmayabilir bu ama bu hayatta herşey kurallardan ibaret değil bazı şeylerde vicdan da lazim