O listeden burada birileri varsa verin eyv. Ama orda olup burda yoksa vermeniz tuhaf.Benim anlamadığım önce ki roll u takip edenleri niye karıştırıyorsunuz?o roll başka bu başka. O kaybetmiş gitmiş. İlk defa mi roll takipliyorsunuz
![]()
O listeden burada birileri varsa verin eyv. Ama orda olup burda yoksa vermeniz tuhaf.Benim anlamadığım önce ki roll u takip edenleri niye karıştırıyorsunuz?o roll başka bu başka. O kaybetmiş gitmiş. İlk defa mi roll takipliyorsunuz
![]()
Yaw bunlar troll ya 😂Benim anlamadığım önce ki roll u takip edenleri niye karıştırıyorsunuz?o roll başka bu başka. O kaybetmiş gitmiş. İlk defa mi roll takipliyorsunuz
![]()
Takibi bırakan vardıO listeden burada birileri varsa verin eyv. Ama orda olup burda yoksa vermeniz tuhaf.![]()
Dost sen yapma bari uyma listecilere hahahahahO listeden burada birileri varsa verin eyv. Ama orda olup burda yoksa vermeniz tuhaf.![]()
En başindan beri burdayımTakibi bırakan vardı
Kaç kere roll yaptım. Her yeni roll de liste başa sarar. Kendi sözü varsa birşey diyememYaw bunlar troll ya 😂
Sabahtan beri roll yapıyor adam liste değişmesin istiyorlar
Liste hazır mıDost sen yapma bari uyma listecilere hahahahah
Olmaz dost kazanana kadar o liste geçerli form kuralı artikBenim anlamadığım önce ki roll u takip edenleri niye karıştırıyorsunuz?o roll başka bu başka. O kaybetmiş gitmiş. İlk defa mi roll takipliyorsunuz
![]()
Çok aday var hahahahahahKim listeci![]()
Apo sende kayboldun sanki bi ara 😂😂En başindan beri burdayım![]()
La Zeynep yüzünden kaybetmişiniz. Adam gelmiş diyo ki o listeye önce ödül verilecekDost sen yapma bari uyma listecilere hahahahah
6da gelecem devam edecez demişti muhtemelen ondan öyle diyorlarKaç kere roll yaptım. Her yeni roll de liste başa sarar. Kendi sözü varsa birşey diyemem![]()
Sen,,,Kim listeci![]()
Herkese göre liste var knk 🙃 😂Kim listeci![]()
Kanka başa çıkamazsın bırak hahahahahLa Zeynep yüzünden kaybetmişiniz. Adam gelmiş diyo ki o listeye önce ödül verilecek![]()
Cikarayimmi dostKim listeci![]()