- 4,623
- 1,259
- 113
Listele gel reisHer neyse @Mamoste yeni kazanan rollunu baştan aşağı takip edenleri listeleyebilirim istersen dost
Listele gel reisHer neyse @Mamoste yeni kazanan rollunu baştan aşağı takip edenleri listeleyebilirim istersen dost
Para yok valla kanka kuruduk bugün sabah sıçtık batırdım uykulu denedikBı rol aç da nasiplenek acilll
Allah için ama aciklama inanılmaz bagirtti, kimse haketmiyor puhahahaAma benim favorim artık @Shooter34 kardeşim kimse haketmiyor bu parayı diyerek 6 k yı güzel indirdi Melek kalpli kardeşim
AynenSen ona 12k de dost,,lazistan bi 6k daha verdi mecburen dağıtım için,mahcup olmamak için
Singapır yaktıPara yok valla kanka kuruduk bugün sabah sıçtık batırdım uykulu denedik
Benim 780 liramı çalacaktı. Adminler sağolsun hallettik
Onu da ben dağıttımSen ona 12k de dost,,lazistan bi 6k daha verdi mecburen dağıtım için,mahcup olmamak için
Alip kacma sirasi artik bende benceKim listeci![]()
Niye dotlarimiz ölmüş mü biri sponsor olur şimdiPara yok valla kanka kuruduk bugün sabah sıçtık batırdım uykulu denedik
Adama atsaydın 2 orana basıp dağıtırdıOnu da ben dağıttım![]()
Muro reis benı unutma bePara yok valla kanka kuruduk bugün sabah sıçtık batırdım uykulu denedik
İyi işte sen enazından kalıbının adamısın,,o şeref.szz çıktı kardeşim,,Onu da ben dağıttım![]()
Tabi başkaAdama atsaydın 2 orana basıp dağıtırdı![]()
O adam Tokatçının önde gideniydi Banada yaptı ama yemedi. Yani kuponu kazandı geri attıİyi işte sen enazından kalıbının adamısın,,o şeref.szz çıktı kardeşim,,
Miktar az gelmiştirO adam Tokatçının önde gideniydi Banada yaptı ama yemedi. Yani kuponu kazandı geri attı![]()
Kardo ben ona roll için para attım. Sonra siteye yatırırken yanlışıkla tekrar ona gitti para son işlemde diye. 1 saat oyaladı mobile giremiyorum vs diye. Tehdit falan edince ( muhtemelen kuponu tuttu ) geri attıTabi başka![]()
Sen zaten varsın kardeşim geçen ay ki rolden kalma listedenArkadaslar benı aldınızmı
500 de benim varDost gorusuyorsan bizim şu 500 söyle atsin