- 36,819
- 14,032
- 113
👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻İlgi,alaka budur teşekkürlerTebrik ederiz hocam, Çekiminiz işleme alınmıştır,
👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻İlgi,alaka budur teşekkürlerTebrik ederiz hocam, Çekiminiz işleme alınmıştır,
Tesekkurler hocam su 25 k ödül icin geliyorumTebrik ederiz hocam, Çekiminiz işleme alınmıştır,
😂😂😂😂😂👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻İlgi,alaka budur teşekkürler
Uyu canım hadi 😅
Liste neden eksik 9 mesajım varTesekkurler hocam su 25 k ödül icin geliyorum![]()
Hahahahhahahah. İlgi alaka diyon 45 dk oldu. Ama siz alışmışsınız bu sürelere şu bakiye çekim verdikten 2 dk sonra hesabımdaydı hiç kimseyi etiketlemeye veya Whatsapp temsilcisine gerek olmadan 😂😂😂😂Uyu canım hadi 😅
Benide almadılar o kadar takip etmedikListe neden eksik 9 mesajım var![]()
Listeyi ben yapmadim ki rol sahibi sectiListe neden eksik 9 mesajım var![]()
Çok ayıp 9 dedim ama 13 mesaj yazmışım yakışmadıBenide almadılar o kadar takip etmedik
Bencede ayıp mamoste yasaklansınÇok ayıp 9 dedim ama 13 mesaj yazmışım yakışmadı
Ban yesin sürgün edilsin çarmağa gerilsin 10 kırbaç vurulsun @MamosteBencede ayıp mamoste yasaklansın
Ağzına acı biber sürelimBan yesin sürgün edilsin çarmağa gerilsin 10 kırbaç vurulsun @Mamoste
Yetmez daha fazlaAğzına acı biber sürelim
Ben nazik bi insanım bulduğum en acı verici yöntem ağzına acı biber sürülmesi 😂😂Yetmez daha fazla
Ben haşin ve gaddarım en ağır şekilde yargılansınBen nazik bi insanım bulduğum en acı verici yöntem ağzına acı biber sürülmesi 😂😂
Lan banane,bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın seni çok ısırmıs bu yılan belli ki çok kuyruk acın var Haşim bi susmak bilmedin ha😅Hahahahhahahah. İlgi alaka diyon 45 dk oldu. Ama siz alışmışsınız bu sürelere şu bakiye çekim verdikten 2 dk sonra hesabımdaydı hiç kimseyi etiketlemeye veya Whatsapp temsilcisine gerek olmadan 😂😂😂😂
Kuyruk acısı ne alaka altyapı rezalet dedim diye. Kamal amcada seni ısırmış ben bişey dedim mi bak roll açmış 😂😂Lan banane,bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın seni çok ısırmıs bu yılan belli ki çok kuyruk acın var Haşim bi susmak bilmedin ha😅
Rezaletse rezalet bananesi hı canın sıkılıyor anlıyorum seni,camal amcana 1 sana 2 😂😂Kuyruk acısı ne alaka altyapı rezalet dedim diye. Kamal amcada seni ısırmış ben bişey dedim mi bak roll açmış 😂😂