Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mamoste | Kasa 2k Hedef 10k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,096
9,607
113
Uyu canım hadi 😅
Hahahahhahahah. İlgi alaka diyon 45 dk oldu. Ama siz alışmışsınız bu sürelere şu bakiye çekim verdikten 2 dk sonra hesabımdaydı hiç kimseyi etiketlemeye veya Whatsapp temsilcisine gerek olmadan 😂😂😂😂

zeisy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
23,745
7,496
113
Oduller gonderildi herkes en azindan 2 adimda olsa rol acarsa seviniriz

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
36,819
14,032
113
Hahahahhahahah. İlgi alaka diyon 45 dk oldu. Ama siz alışmışsınız bu sürelere şu bakiye çekim verdikten 2 dk sonra hesabımdaydı hiç kimseyi etiketlemeye veya Whatsapp temsilcisine gerek olmadan 😂😂😂😂
Lan banane,bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın seni çok ısırmıs bu yılan belli ki çok kuyruk acın var Haşim bi susmak bilmedin ha😅

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,096
9,607
113
Lan banane,bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın seni çok ısırmıs bu yılan belli ki çok kuyruk acın var Haşim bi susmak bilmedin ha😅
Kuyruk acısı ne alaka altyapı rezalet dedim diye. Kamal amcada seni ısırmış ben bişey dedim mi bak roll açmış 😂😂

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
36,819
14,032
113
Kuyruk acısı ne alaka altyapı rezalet dedim diye. Kamal amcada seni ısırmış ben bişey dedim mi bak roll açmış 😂😂
Rezaletse rezalet bananesi hı canın sıkılıyor anlıyorum seni,camal amcana 1 sana 2 😂😂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...