- 82,677
- 29,374
- 113
Rakıplerı bellı zaten oklahoma muhtemelen yada denvee olur baska cıkmazBu sene patlama yapabilirler potansiyelleri var
Rakıplerı bellı zaten oklahoma muhtemelen yada denvee olur baska cıkmazBu sene patlama yapabilirler potansiyelleri var
Okc clevend bu ikisi olur bence bu sene denver da eksik parça var takımda o parcaları tamamlarsa açık ara favori olurlar benceRakıplerı bellı zaten oklahoma muhtemelen yada denvee olur baska cıkmaz
Clev aslında bu sene fınale cıkar dıyodum ındıanaya 2 kez 10 farktan mac verdı 2-3 dk da fınalı cıksalar okcyı yıyebılırlerdıOkc clevend bu ikisi olur bence bu sene denver da eksik parça var takımda o parcaları tamamlarsa açık ara favori olurlar bence
Tatava yapma dost gönder 500 rol acalimEkimin sonlarında başlıcak yanlış hatırlamıyorsam
Tatava yapma dost gönder 500 rol acalimEkimin sonlarında başlıcak yanlış hatırlamıyorsam
Yok dost yok ben ara verecem bir hafta hiç bi şekilde kazanç olmuyor artık hafta sonuna kadar yokum ben buralar sana emanet puahaTatava yapma dost gönder 500 rol acalim
Bende indianayi rahat geçer diyordum da indiana büyük supriz yaptı bu seneClev aslında bu sene fınale cıkar dıyodum ındıanaya 2 kez 10 farktan mac verdı 2-3 dk da fınalı cıksalar okcyı yıyebılırlerdı
Clevın eseklıgı bnce son dklar salıp verdıler 2 kere rahat gecerlerdı yoksaBende indianayi rahat geçer diyordum da indiana büyük supriz yaptı bu sene
Nasıl takildilar valla bende çözemedim neyse dost nba başlasın her gece analiz olsun muhabbet olsun yaparız artık ben kaçtım iyi gecelerClevın eseklıgı bnce son dklar salıp verdıler 2 kere rahat gecerlerdı yoksa
gorusuruk Allaha emanetNasıl takildilar valla bende çözemedim neyse dost nba başlasın her gece analiz olsun muhabbet olsun yaparız artık ben kaçtım iyi geceler
Tebrikler bu Yunan cicipas benim arkadaşin hayatını söndürmüştü nerde görsek söverim hepte favori...Herkese selamlar
İlk adımı en sevdiğim spor dalıyla açmak istiyorum
Sansumiz açık olsun
Ekli dosyayı görüntüle 826626