- 82,860
- 29,436
- 113
Houston kadro fena favorım gbı benımBu sene favorın varmı
Houston kadro fena favorım gbı benımBu sene favorın varmı
Daha belli değil dost kadrolar bi sekillensin ona göre belli olur okc yine favori gibi boston da tatum 1 sene yok ciddi sakatlık yaşadı houston duranti aldi kadrolar tam belli olsun nba 10 numara basket için biçilmiş kaftandirBu sene favorın varmı
Kim var Kimi Aldılar Kimi TakasladılsrHouston kadro fena favorım gbı benım
Ekimin sonlarında başlıcak yanlış hatırlamıyorsamHarbi ne zaman basliyor nba
Bazi maçlar harbi sıkıntılı oluyor yav geçen sezon oyleydiDaha belli değil dost kadrolar bi sekillensin ona göre belli olur okc yine favori gibi boston da tatum 1 sene yok ciddi sakatlık yaşadı houston duranti aldi kadrolar tam belli olsun nba 10 numara basket için biçilmiş kaftandir
Durant aldılar kadrodan bırını verdıler ama bıg3 ıyı tıkanınca sayıda sıkıntı yasıyolardı durant ılac olur gbıKim var Kimi Aldılar Kimi Takasladılsr
Felakettt hemdeNBA de de şikenin Allah'ı donuyor mk
Eee son rolumuzde yine birsey kazanamadik kesene bereket iyi geceler@osmanarslan72
@NoEscapE
@Pikaçuu
Şimdilik bu 3 arkadaşa ufak birer miktar atalım
Kazandıkça devamı gelecek
Eyv kral teşekkürler@osmanarslan72
@NoEscapE
@Pikaçuu
Daim olsun kazançların kardesim 🧿🧿@osmanarslan72
@NoEscapE
@Pikaçuu
Aynen trip atabilen 1 oyuncu daha bulsalar saglam kadroları olur aslında bakalimDurant aldılar kadrodan bırını verdıler ama bıg3 ıyı tıkanınca sayıda sıkıntı yasıyolardı durant ılac olur gbı
Kazancın daim olsun dostum iyi geceler@osmanarslan72
@NoEscapE
@Pikaçuu
Gecen sene eksıklerı oydu mutıs parca cektılerAynen trip atabilen 1 oyuncu daha bulsalar saglam kadroları olur aslında bakalim
Gonderildi kralParatim ya da iban iletir misiniz dostlar
Bu sene patlama yapabilirler potansiyelleri varGecen sene eksıklerı oydu mutıs parca cektıler