- 33,770
- 19,634
- 113
Bol bol şans kardo
Bol bol şans kardo
İlk penaltıyı atamadı takımı düşürdüP6 kullanan oyuncu seçimleri çok yanlıştı.tadic ve mert hakana attirmamaliydi hele tadice ilk p6yi attırmak büyük hata.mert hakan P6 kullanicak son adam olmalıydı çok yazık oldu sanada geçmiş olsun
Kostiç varken mert ne alaka ya varya sinirden delirecem ya 90 da kaçan mı dersin o.çççç lafı yaAllah belanı versin Tadic şu takımdan siktir ol git beceriksiz
Geçen seneden vukuatlı Tadic penaltı atma özürlü
İrfan canlı Kahveci Djiku Skrinar Dzeko Amrabat Kostic Szmanski bu adamlar varken Tadic ve Fred iki penaltı özürlü nasıl atar ya
Tur bizim hakkımızdı çok kaçırdık çokKostiç varken mert ne alaka ya varya sinirden delirecem ya 90 da kaçan mı dersin o.çççç lafı ya
İlk p6cilar en önemli olanlar bro bu adam bugün tirt yani niye ona kullandirdinki dzeko kullansaydi keşke mert hakaninnaisl ilk 5 p6ya yazarsın abi adamın pusulası şaşmış aw.neyse hro zaten türü gecsekte Atletico bizi elek ederdi o yüzden çok ukursamadim.ama hem para kaçırdı fener hem ülke puanı kaçırdık o kötü olduİlk penaltıyı atamadı takımı düşürdü
Şerefsiz Tadic Atsaydı inanki biz geçi çektik
Brom Tadic geçen senede ligde 3 tanr penaltı kaçırdı sonra Dzeko atmaya başlamıştı vukuatlı adama ilk penaltı attırmak nedirİlk p6cilar en önemli olanlar bro bu adam bugün tirt yani niye ona kullandirdinki dzeko kullansaydi keşke mert hakaninnaisl ilk 5 p6ya yazarsın abi adamın pusulası şaşmış aw.neyse hro zaten türü gecsekte Atletico bizi elek ederdi o yüzden çok ukursamadim.ama hem para kaçırdı fener hem ülke puanı kaçırdık o kötü oldu
2 net penaltıAklım hala 118 de verilmeyen penaltı da
Net penaltı idi ayağına vurdu resmen
Pisi pisine elenmek böyle birşey ya gel de uyu aq
Benide uyku tutmadı hala kafada penaltıları oynuyor beyin2 net penaltı
Talisca içerde olsa vardan o da penaltı
2 saattir ağlıyorum
Bro bı pozisyonda adamın eline çarpmış dierinde koluna çarpmış kol açık dierinde el vücuda yapışık deil.nasil verilmez o penaltılar aklım almadı.ben onları görmemiştim ozetde gördüm çok resmen dogramis yine hakem.mert hakaninkide P6 o koluna carpanda P6 2sinide vermemiş ocAklım hala 118 de verilmeyen penaltı da
Net penaltı idi ayağına vurdu resmen
Pisi pisine elenmek böyle birşey ya gel de uyu aq
Vardaki orosbu çocuğu kimmiş bilionmu polonyalı bohakenBro bı pozisyonda adamın eline çarpmış dierinde koluna çarpmış kol açık dierinde el vücuda yapışık deil.nasil verilmez o penaltılar aklım almadı.ben onları görmemiştim ozetde gördüm çok resmen dogramis yine hakem.mert hakaninkide P6 o koluna carpanda P6 2sinide vermemiş oc