Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Mamoste | Haydi Fenerbahçem

Kupon Miktarı
0000
Kupon Oranı
0.00

eyalet32

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,750
2,681
113
Sonda mert hakanın kullandığı penaltı şaka gibiydi :) gerçi moralleri bozuldu sağlık olsun

eyalet32

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,750
2,681
113
Rangers kimle eşleşecek bilmiyorum da elek gibi delecekler rangersi :D

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,071
58,219
113
P6 kullanan oyuncu seçimleri çok yanlıştı.tadic ve mert hakana attirmamaliydi hele tadice ilk p6yi attırmak büyük hata.mert hakan P6 kullanicak son adam olmalıydı çok yazık oldu sanada geçmiş olsun

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,122
17,918
113
Allah belanı versin Tadic şu takımdan siktir ol git beceriksiz
Geçen seneden vukuatlı Tadic penaltı atma özürlü
İrfan canlı Kahveci Djiku Skrinar Dzeko Amrabat Kostic Szmanski bu adamlar varken Tadic ve Fred iki penaltı özürlü nasıl atar ya

Mamoste

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,533
20,429
113
Desteğiniz için teşekkürler dostlar
Sağlık olsun yaklaştık olmadi maalesef

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,122
17,918
113
P6 kullanan oyuncu seçimleri çok yanlıştı.tadic ve mert hakana attirmamaliydi hele tadice ilk p6yi attırmak büyük hata.mert hakan P6 kullanicak son adam olmalıydı çok yazık oldu sanada geçmiş olsun
İlk penaltıyı atamadı takımı düşürdü
Şerefsiz Tadic Atsaydı inanki biz geçi çektik

Foncha

iiiyyyeeeaaahhh
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,270
1,451
113
Allah belanı versin Tadic şu takımdan siktir ol git beceriksiz
Geçen seneden vukuatlı Tadic penaltı atma özürlü
İrfan canlı Kahveci Djiku Skrinar Dzeko Amrabat Kostic Szmanski bu adamlar varken Tadic ve Fred iki penaltı özürlü nasıl atar ya
Kostiç varken mert ne alaka ya varya sinirden delirecem ya 90 da kaçan mı dersin o.çççç lafı ya

NFK19

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,275
1,574
113
Ulan komutan ulan komutan😅😅😅😅😅😅

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,122
17,918
113
Kostiç varken mert ne alaka ya varya sinirden delirecem ya 90 da kaçan mı dersin o.çççç lafı ya
Tur bizim hakkımızdı çok kaçırdık çok
Ama ayağı düzgün İrfancan Kostic Szmanski varken Tadic Mert Hakan Fred penaltı atmaz ya Morinho hiç çalışmamış penaltılara

Apollo78

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
94
32
18
Mert hakani bile anlarim ama bu oc tadicin bu takima ne faydasi var kosticle paslasmaktan başka. İlk penaltidan takimin modunu düşürdü djiku kadar olamiyor

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,071
58,219
113
İlk penaltıyı atamadı takımı düşürdü
Şerefsiz Tadic Atsaydı inanki biz geçi çektik
İlk p6cilar en önemli olanlar bro bu adam bugün tirt yani niye ona kullandirdinki dzeko kullansaydi keşke mert hakaninnaisl ilk 5 p6ya yazarsın abi adamın pusulası şaşmış aw.neyse hro zaten türü gecsekte Atletico bizi elek ederdi o yüzden çok ukursamadim.ama hem para kaçırdı fener hem ülke puanı kaçırdık o kötü oldu

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,122
17,918
113
İlk p6cilar en önemli olanlar bro bu adam bugün tirt yani niye ona kullandirdinki dzeko kullansaydi keşke mert hakaninnaisl ilk 5 p6ya yazarsın abi adamın pusulası şaşmış aw.neyse hro zaten türü gecsekte Atletico bizi elek ederdi o yüzden çok ukursamadim.ama hem para kaçırdı fener hem ülke puanı kaçırdık o kötü oldu
Brom Tadic geçen senede ligde 3 tanr penaltı kaçırdı sonra Dzeko atmaya başlamıştı vukuatlı adama ilk penaltı attırmak nedir
İrfancan kahveci kostic szmanski niye penaltı attırmadı hiç çalışmamış penaltılara Morinho

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,122
17,918
113
Aklım hala 118 de verilmeyen penaltı da
Net penaltı idi ayağına vurdu resmen
Pisi pisine elenmek böyle birşey ya gel de uyu aq

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,071
58,219
113
Aklım hala 118 de verilmeyen penaltı da
Net penaltı idi ayağına vurdu resmen
Pisi pisine elenmek böyle birşey ya gel de uyu aq
Bro bı pozisyonda adamın eline çarpmış dierinde koluna çarpmış kol açık dierinde el vücuda yapışık deil.nasil verilmez o penaltılar aklım almadı.ben onları görmemiştim ozetde gördüm çok resmen dogramis yine hakem.mert hakaninkide P6 o koluna carpanda P6 2sinide vermemiş oc

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,122
17,918
113
Bro bı pozisyonda adamın eline çarpmış dierinde koluna çarpmış kol açık dierinde el vücuda yapışık deil.nasil verilmez o penaltılar aklım almadı.ben onları görmemiştim ozetde gördüm çok resmen dogramis yine hakem.mert hakaninkide P6 o koluna carpanda P6 2sinide vermemiş oc
Vardaki orosbu çocuğu kimmiş bilionmu polonyalı bohaken
Bizim Lig'de var da hakemlik yapıyormuş birde şerefsiz köpek