- 7,200
- 9,493
- 113
Benle tartıştı ikisi de enişte sonu ban oldu. Terbiyesiz kelimeler kullandılarBir rivayete göre yönetimden borç alıp vermeyecem demiş
Benle tartıştı ikisi de enişte sonu ban oldu. Terbiyesiz kelimeler kullandılarBir rivayete göre yönetimden borç alıp vermeyecem demiş
Katlanamıyor meret bi 20 oran gönder anca kurtarirŞu kayıp bonusunu katla bir an önce hastanedeyim buradaki hemsirelerden başka birşey istiycem yoksa
Ula halıl vardı kopek resmı vardı profılınde bırısı konusunda koprklere mama alıcam yazmıstı buda altına hav havv havv yszmıstıAt kedilere köpekler e yiyecek aliriz😀
Ben 1.50 bile bulamıyorum dost sana bol şans 😂Katlanamıyor meret bi 20 oran gönder anca kurtarir
O kansızın adı ne gerçek ismiBenle tartıştı ikisi de enişte sonu ban oldu. Terbiyesiz kelimeler kullandılar
Onun uzun bir hikayesi var dost @Marley dost biliyor. 😂Arif usta sen en son bilyonerden vurup borcu harci kapatmıştın yanlış hatırlamıyorsam uzun bi sürede girmedin sonu yine hüsran mi
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Ula halıl vardı kopek resmı vardı profılınde bırısı konusunda koprklere mama alıcam yazmıstı buda altına hav havv havv yszmıstı
Valla yanlış değilsem ziya idiO kansızın adı ne gerçek ismi
Kımdı o yanlıs adama etıkwet atmayalım halıl1888 mı ole bseydı🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ziya enişteO kansızın adı ne gerçek ismi
Sakallı ben seni hala çözemedim 🤣Onun uzun bir hikayesi var dost @Marley dost biliyor. 😂
Ben forumda bir ziya biliyorum bu 2 oldu aynı kişi olmasın bunlarZiya enişte
Bilmiyorum ki olabilir halilin eski resmi köpek resmiydiKımdı o yanlıs adama etıkwet atmayalım halıl1888 mı ole bseydı
Odul ıcın terbıyelı terbıyesız herseye varım dıgen vardı puahajBilmiyorum ki olabilir halilin eski resmi köpek resmiydi
Kimsenin adamı değilim dost ondandır hele Ferdi hiç değilim. Beni Ferdiye benzetiyorlar ilk üye olduğumda da Ekrem diyorlardı. Kimlik fotosu mu atsam buraya ne yapsam bilemedim.Sakallı ben seni hala çözemedim 🤣
Bilmiyom valla enişte sen daha iyi bilirsin ama herif bize borç taktı ve rahatlıkla vermicegini falan söylüyordu, sevindim vallahi ban yemesine 😂Ben forumda bir ziya biliyorum bu 2 oldu aynı kişi olmasın bunlar
Çok hoş şeyler değil bunlar eniiste. Onu kim yaptıysa çok ayıp yapmış.Bugün antepliyi paylaştı biri şikayet var a turizm şirketini şikayet etmiş yolda bırakmışlar bunu engelliymiş Antepli ayağında problem var sanırım
Kumbara bet destek o be ben yakaladım onu bob sonra padişahbete geçti aralarda da forumdaydı bizden bir şey kaçmaz itiraf ettirecem ona bir günSakallı ben seni hala çözemedim 🤣