http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Malatyali44 / Kasa 500 Hedef 2K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ahmetcansarac61

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,109
4,442
113
Valla bu forumda eskiden dm açık ken bile sadece ferdi bana bulaşıp para istiyordu onun dışında kolay kolay kimse cok zorda değilse dm atmiyordu bu sene moda oldu galiba 2 kuruş parasi olan adamın dmsine çökmek valla insan kalibindan utanır artik çok zordaysan eger cidden burdan en samimi oldugun 1 2 dosta yazarsin ama onun dışında yakişi kalmaz dost
Erhan acil 20k lazım atsana bana sende vardır puahha

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,243
17,360
113
Valla bu forumda eskiden dm açık ken bile sadece ferdi bana bulaşıp para istiyordu onun dışında kolay kolay kimse cok zorda değilse dm atmiyordu bu sene moda oldu galiba 2 kuruş parasi olan adamın dmsine çökmek valla insan kalibindan utanır artik çok zordaysan eger cidden burdan en samimi oldugun 1 2 dosta yazarsin ama onun dışında yakişi kalmaz dost
Hakkını kullandin yeter kısalt artık. Günlük 2 destan hakkın var

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
38,791
38,934
113
Saat 1 civari olunca yine kendini tutamayıp uzun yazmışsın dost ama okuduk şüphen olmasın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...