- 32,336
- 22,194
- 113
Ben artık 1000 den aşağı rol açmıyorum 🤣🤣🤣Mıktarı begenmemıstır kım bu ramço puahah
Ben artık 1000 den aşağı rol açmıyorum 🤣🤣🤣Mıktarı begenmemıstır kım bu ramço puahah
Erhan acil 20k lazım atsana bana sende vardır puahhaValla bu forumda eskiden dm açık ken bile sadece ferdi bana bulaşıp para istiyordu onun dışında kolay kolay kimse cok zorda değilse dm atmiyordu bu sene moda oldu galiba 2 kuruş parasi olan adamın dmsine çökmek valla insan kalibindan utanır artik çok zordaysan eger cidden burdan en samimi oldugun 1 2 dosta yazarsin ama onun dışında yakişi kalmaz dost
@Mülayim6060 bunları bası sensın puahahBen artık 1000 den aşağı rol açmıyorum 🤣🤣🤣
Kayısıcı31 di dost ilk nicki@Malatyali44 sen hiç işim değiştirdin mi dost forumda
Bu forumda 1 liramız var demeye korkar olduk dost ne yapalım artık eskiden rol açardık ama suan gotum yemiyor rol açmaya puahaBiz görmedik tabi her zaman ki gibi klâsik
Senin aklın hala o kupon da dostum 🏀Biz görmedik tabi her zaman ki gibi klâsik
Ben talibim puhahaha 😁😁Bu forumda 1 liramız var demeye korkar olduk dost ne yapalım artık eskiden rol açardık ama suan gotum yemiyor rol açmaya puaha
Hakkını kullandin yeter kısalt artık. Günlük 2 destan hakkın varValla bu forumda eskiden dm açık ken bile sadece ferdi bana bulaşıp para istiyordu onun dışında kolay kolay kimse cok zorda değilse dm atmiyordu bu sene moda oldu galiba 2 kuruş parasi olan adamın dmsine çökmek valla insan kalibindan utanır artik çok zordaysan eger cidden burdan en samimi oldugun 1 2 dosta yazarsin ama onun dışında yakişi kalmaz dost
Sen benim ortagimsin la bende olan paranın yarısı zaten senin atayım istersen puahaErhan acil 20k lazım atsana bana sende vardır puahha
Ya erhan bı sus aq her gece 12 den sonra geliyon gün sonu spini almaya gelir gibiBu forumda 1 liramız var demeye korkar olduk dost ne yapalım artık eskiden rol açardık ama suan gotum yemiyor rol açmaya puaha
1 lirayami puahahaBen talibim puhahaha 😁😁
Limiti 2 bine cekecez yılbaşında@Mülayim6060 bunları bası sensın puahah
Ferdi Kadıoğlu çıkmasın şimdi@Malatyali44 sen hiç işim değiştirdin mi dost forumda
Saat 1 civari olunca yine kendini tutamayıp uzun yazmışsın dost ama okuduk şüphen olmasınValla bu forumda eskiden dm açık ken bile sadece ferdi bana bulaşıp para istiyordu onun dışında kolay kolay kimse cok zorda değilse dm atmiyordu bu sene moda oldu galiba 2 kuruş parasi olan adamın dmsine çökmek valla insan kalibindan utanır artik çok zordaysan eger cidden burdan en samimi oldugun 1 2 dosta yazarsin ama onun dışında yakişi kalmaz dost
Kanka bizim sovabette 4000 TL gibi bir paramız kaldı alamadık halaHakkını kullandin yeter kısalt artık. Günlük 2 destan hakkın var
Dun gün sonu spin aldim 30 bet çevrimden sonra kasa 900 lira oldu dost gün sonu spin de iyidir puahaYa erhan bı sus aq her gece 12 den sonra geliyon gün sonu spini almaya gelir gibi
Orsomarso yedi kardeşim sova değil. Sova adamdirKanka bizim sovabette 4000 TL gibi bir paramız kaldı alamadık hala
5 adımı barı 2 adıma cekınLimiti 2 bine cekecez yılbaşında
Lose be loseBu roll lose be lose mu şimdi nedir @Malatyali44