http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Malatyali44 / Kasa 500 Hedef 2K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
29,106
28,866
113
Tek maçtan yatma dümeni klasiktir dost bizde yasaldan sistem denedik 2 -3 gün boyunca 7-8 milyon veren alayı kaybetti ilk yarısı tutsa ms tutmuyor ms tutsa iy tutmuyor lanet gelsin @Marley gibi ayın beşini bekliyoruz
Dunde bugünde 10 da 0 çektim dost alışkın degildim bu kadar kayiba puaha

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
29,106
28,866
113
Der abi adam onu alacak senden bir arkadaş vardı eski 5-6 senelik muhabbet aramız iyi sıkıntı yok ama götün teki olduğunu çözdüm sonra bir gün para çektim 4-5k o zaman güzel para yani seri yakaladım atıyorum misal 200 tl 1200 yapıp çekiyorum 150 ona 150 diğer arkadaşa kalanla devam yine 4-5 kez para attım aynı gün kaybettim diyor atıyorum yine
Başka forumda çekim paylaşıni gördüm benden fazla para çekmiş benim attıgımla 7k para çekmiş hemen whatsap konuşma geçmişine baktım çektiği saatten 1 saat sonra benden para istemiş
Ya böyle bir oç lugu yok resmen şerefsiz abi bunlar tabi ben buna laf söyledim kavga ettik sonra bana çetele çıkardı içmiş bir gece arıyor sen bana borçlusun diyor
küfürleştik onla aramızda iyiydi anneme küfretti vefat ettiğini bildiği halde öyle kapandı gitti mevzu 3 sene sonra ya da 4 sene sonra bana mesaj attı telegramdan
Orda sen haklıydın hakkını helal et diye
Biz bu hale bir günde gelmedik fazla takmayacaksın karakterinde yamuk olduğunu gördüğün adamla da araya mesafe koyacaksın
Bide bana diyorsunuz uzun uzun yazıyorsun diye masallah bugün herkes ben olmuş gibi yaziyor puaha

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
37,592
28,614
113
Der abi adam onu alacak senden bir arkadaş vardı eski 5-6 senelik muhabbet aramız iyi sıkıntı yok ama götün teki olduğunu çözdüm sonra bir gün para çektim 4-5k o zaman güzel para yani seri yakaladım atıyorum misal 200 tl 1200 yapıp çekiyorum 150 ona 150 diğer arkadaşa kalanla devam yine 4-5 kez para attım aynı gün kaybettim diyor atıyorum yine
Başka forumda çekim paylaşıni gördüm benden fazla para çekmiş benim attıgımla 7k para çekmiş hemen whatsap konuşma geçmişine baktım çektiği saatten 1 saat sonra benden para istemiş
Ya böyle bir oç lugu yok resmen şerefsiz abi bunlar tabi ben buna laf söyledim kavga ettik sonra bana çetele çıkardı içmiş bir gece arıyor sen bana borçlusun diyor
küfürleştik onla aramızda iyiydi anneme küfretti vefat ettiğini bildiği halde öyle kapandı gitti mevzu 3 sene sonra ya da 4 sene sonra bana mesaj attı telegramdan
Orda sen haklıydın hakkını helal et diye
Biz bu hale bir günde gelmedik fazla takmayacaksın karakterinde yamuk olduğunu gördüğün adamla da araya mesafe koyacaksın
Mesela parası varken para almayanda adamdır benım ıcın adama roll ac dıyorum yok olmaz dıyor ıstese alır acar demı enıste parası oldugunu bılmıyorım sonucta sonra ıtıraf edıyor o gun param vardı acmadım dıye ne mubarek ınsan o kısı aramızda suan adam gıbı adam 😀😀

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,336
22,194
113
Mesela parası varken para almayanda adamdır benım ıcın adama roll ac dıyorum yok olmaz dıyor ıstese alır acar demı enıste parası oldugunu bılmıyorım sonucta sonra ıtıraf edıyor o gun param vardı acmadım dıye ne mubarek ınsan o kısı aramızda suan adam gıbı adam 😀😀
Sağol kardeşim şuan param yok rol mu açtırmak istiyorsun

ahmetcansarac61

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,109
4,442
113
Geçen ramçoya atacaktım istemedi mesela delikanlı adamdır

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
29,106
28,866
113
2023 üyesi ferdi olamaz
O zamandan üyelik açsada unutur ferdi hafızası kuvvetli değil aq
Valla bu forumda eskiden dm açık ken bile sadece ferdi bana bulaşıp para istiyordu onun dışında kolay kolay kimse cok zorda değilse dm atmiyordu bu sene moda oldu galiba 2 kuruş parasi olan adamın dmsine çökmek valla insan kalibindan utanır artik çok zordaysan eger cidden burdan en samimi oldugun 1 2 dosta yazarsin ama onun dışında yakişi kalmaz dost

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...