- 9,750
- 9,813
- 113
sendekinin 2 katı var dost. Rahat ol at bi multivitamin kendine gelSende bu kupona 50 k basacak basen var mı
sendekinin 2 katı var dost. Rahat ol at bi multivitamin kendine gelSende bu kupona 50 k basacak basen var mı
12 kornerden gidecez dost. Boşa bekliyoruz vurgun dedik donumuzu verdikBol şans inşallah gelecek
Benim basenim senin basenini döversendekinin 2 katı var dost. Rahat ol at bi multivitamin kendine gel
Üst üste kornerler aksa keşke dost ya12 kornerden gidecez dost. Boşa bekliyoruz vurgun dedik donumuzu verdik
Bol şanslar makina123
normalde ben futbol oynamam oynarsam da alt oynarım dost. Basket oynarım sadece. Ufak attım kupona maksat sohbet muhabbet olsun diye. İnanma yani bu kupona 50 basan kafayı yemiştir zaten. Bu foruma ilk geldiğimde bir nba kuponları yapardım gece 3 4 gün arka arkaya devamlı gelirdi 4 5 oranlar. Nba kendine gelsin başlayacağız yine.Üst üste kornerler aksa keşke dost ya
Bustednormalde ben futbol oynamam oynarsam da alt oynarım dost. Basket oynarım sadece. Ufak attım kupona maksat sohbet muhabbet olsun diye. İnanma yani bu kupona 50 basan kafayı yemiştir zaten. Bu foruma ilk geldiğimde bir nba kuponları yapardım gece 3 4 gün arka arkaya devamlı gelirdi 4 5 oranlar. Nba kendine gelsin başlayacağız yine.
Pattes mi pattes de neymiş çiğ çiğ ver onu kıpır kıpırrrrr.... Pattes değil PATATESSSSMakina vurgun kuponu patates oldu
3de 0 çekti 🤣🤣Makina vurgun kuponu patates oldu
3ün 1ini almakdan iyidir3de 0 çekti 🤣🤣
Bende ev araba saat dön ne varsa sattım. Evdeki altın kaplamalı klozeti bile sattım. Zararını yalan makinası karşılayacak.Benim 50 k zararımı kim karşılıcak kardeşim sana güvenip bastık kupona makinaaaaaaa
Bende çağırdım hatunu param kalmadı diye gönderdim asılırken şeyim kangren oldu bana protez çük al makinaaaaBende ev araba saat dön ne varsa sattım. Evdeki altın kaplamalı klozeti bile sattım. Zararını yalan makinası karşılayacak.
Ne demek başarısız@Daimon vurgun başarısız, konu kilit .
seçili ara 50k borc versin maasta vereyimTebrikler kardeşim
Makinacım para yok keyif yok nolacak böyleseçili ara 50k borc versin maasta vereyim
vallahi bende bitiğim ya. Şaka maka sabah hiç param yoktu bunu dalga geçmeniz için söylemiyorum özel oranları bile alamadım ve geldi. Şimdi elime para geçince basayım dedim ne versem kayıp . Gelde delirme forumda kafayı kırmaMakinacım para yok keyif yok nolacak böyle