Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti makina123 | Vurgun Kuponu

Kupon Miktarı
50000
Kupon Oranı
6.69

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,750
9,814
113
Üst üste kornerler aksa keşke dost ya
normalde ben futbol oynamam oynarsam da alt oynarım dost. Basket oynarım sadece. Ufak attım kupona maksat sohbet muhabbet olsun diye. İnanma yani bu kupona 50 basan kafayı yemiştir zaten. Bu foruma ilk geldiğimde bir nba kuponları yapardım gece 3 4 gün arka arkaya devamlı gelirdi 4 5 oranlar. Nba kendine gelsin başlayacağız yine.

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
33,150
17,943
113
normalde ben futbol oynamam oynarsam da alt oynarım dost. Basket oynarım sadece. Ufak attım kupona maksat sohbet muhabbet olsun diye. İnanma yani bu kupona 50 basan kafayı yemiştir zaten. Bu foruma ilk geldiğimde bir nba kuponları yapardım gece 3 4 gün arka arkaya devamlı gelirdi 4 5 oranlar. Nba kendine gelsin başlayacağız yine.
Busted

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,834
18,026
113
Benim 50 k zararımı kim karşılıcak kardeşim sana güvenip bastık kupona makinaaaaaaa

fkartal1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,008
2,826
113
Bende ev araba saat dön ne varsa sattım. Evdeki altın kaplamalı klozeti bile sattım. Zararını yalan makinası karşılayacak.
Bende çağırdım hatunu param kalmadı diye gönderdim asılırken şeyim kangren oldu bana protez çük al makinaaaa

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,750
9,814
113
Makinacım para yok keyif yok nolacak böyle
vallahi bende bitiğim ya. Şaka maka sabah hiç param yoktu bunu dalga geçmeniz için söylemiyorum özel oranları bile alamadım ve geldi. Şimdi elime para geçince basayım dedim ne versem kayıp . Gelde delirme forumda kafayı kırma