- 1,664
- 1,748
- 113
Tebrik ediyorum. Evlendikten sonra ilk önce yapman gerekeni biliyor musun?
(Kumarı bırak)
(Kumarı bırak)
Yok ya dışarda hırcın gecimsiz olan adamlar esıne karşı kılıbık olur genelde 🤣Yazik gunah oglum yakma milletin başını. Seninle omur mu gecer markacim
Hayırlı olsunKahve açtım dost pek vaktim olmuyo girmeye
Anam yoksa kafede ki kızla mı 🤩Evleniyorum beyler Allah herkese nasip etsin
Tebrik ederim🎉🎉🎉🎉🎉Evleniyorum beyler Allah herkese nasip etsin
Hayirli olsun broEvleniyorum beyler Allah herkese nasip etsin
🤣😂🤣😂İyi poh yiyon bu devirde evlenilir mi rahatlik mi batti .4 ay sonra" bosanmak ve nafaka " diye konu açarsın.🤣
Umarim mutlu olursun, hayirlisi olsun.Evleniyorum beyler Allah herkese nasip etsin
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Gelin adayı kim bulaşık makinesi mi
Bu geçen aşk acısı çekiyorum kafedeki kıza açılamıyorum demiyomuydu lanUmarim mutlu olursun, hayirlisi olsun.
Alıntı yapmayın gelir şimdi dövüşürüz. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
😁😄😂🤣🙃😁Gelin adayı kim bulaşık makinesi mi
Olabilir dost adam şıp sevdi belkiBu geçen aşk acısı çekiyorum kafedeki kıza açılamıyorum demiyomuydu lan![]()
8 ay önce açılmış konu. o zamanlar evlenmeyi düşünüyordum gerçekten. ailevi sorunlar girince araya sonu iyi bitmedi. konu kilitlenebilir.Bu geçen aşk acısı çekiyorum kafedeki kıza açılamıyorum demiyomuydu lan![]()
Üzülme dost elbet o günde gelir8 ay önce açılmış konu. o zamanlar evlenmeyi düşünüyordum gerçekten. ailevi sorunlar girince araya sonu iyi bitmedi. konu kilitlenebilir.
Görücü usulü muydu8 ay önce açılmış konu. o zamanlar evlenmeyi düşünüyordum gerçekten. ailevi sorunlar girince araya sonu iyi bitmedi. konu kilitlenebilir.