Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Makina123 Evleniyor

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,424
2,779
113
Bu cocuk meti cok iciyo ya
Hafta önce ailemle kalıyorum isim yok evi terk edicem dedi konu orda bitti
1 ay önce passport basil alirim portekizli kızın yanina gitmem gerekiyo dedi konu orda bitti
2 gün önce battim bu iş bitti dedi
Şimdi eski uyesin aktifsin diye bişey demeyelim dedik bokunu cikartttin birader sen ne olsun istiyosun

netherlands

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,151
3,798
113
Bu adamın konusuna yazıp kendinizi yormayın değmez anlayan anladı hergün rol ödül geliyor zaten hayalden 😄 Allah mutlu mesut etsin

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,536
9,417
113
İyi poh yiyon bu devirde evlenilir mi rahatlik mi batti .4 ay sonra" bosanmak ve nafaka " diye konu açarsın.🤣
henüz değil yakın zamanda evlenmeyi düşünüyorum akraba kızı aslında pek rızam yok yaş geçiyor kesinlik yok ama gorusup gidiyoruz işte

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,536
9,417
113
Bu cocuk meti cok iciyo ya
Hafta önce ailemle kalıyorum isim yok evi terk edicem dedi konu orda bitti
1 ay önce passport basil alirim portekizli kızın yanina gitmem gerekiyo dedi konu orda bitti
2 gün önce battim bu iş bitti dedi
Şimdi eski uyesin aktifsin diye bişey demeyelim dedik bokunu cikartttin birader sen ne olsun istiyosun
portekizli hatunda iş yok ne varsa türkte var

Saulalvarez

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,831
17,001
113
aday falan belli ailelerde rıza var ama ben pekte istekli değilim tabii net değil evlilik ama yüzde 80 ihtimal gidişat o yönde. Uzun zamandır tanışıyoruz da birkaç ay önceden geliyor bu mevzu
Hakkınızda hayırlısı olsun ,evin yoksa işin yoksa sıkıntı her ne olursa olsun plansız evlenme kumarada hiç güvenilmez hesabını kitabinı iyi yap çakılma sonra

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,261
28,837
113
Bol şanslar makinacım. Kasımpaşa dostumuz da banlanmasa o da en içten dilekleriyle tebrik ederdi

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,536
9,417
113
Hakkınızda hayırlısı olsun ,evin yoksa işin yoksa sıkıntı her ne olursa olsun plansız evlenme kumarada hiç güvenilmez hesabını kitabinı iyi yap çakılma sonra
evlendigim gün shevchenko'nun fenere 4 attıgı kadıkoy hatırası profil fotografımı değiştireceğim bunun hayalini kuruyorum

duvar01

Mytical91 dolandırıcıdır
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,498
977
113
-makına kocacım buzdolabı nerde dıger esyalar nerde nolmus bu eve
+he vala hırsız gırmıs karıcım ınsallah gerı getırırler sıkma canını bıze bısey olmasında

(1 saat once vaycasıno destege yalvama mesajları)
google arama gecmısı: karımı tek bobrekle yasamasına nasıl ıkna ettırebılırım