- 9,598
- 9,519
- 113
battık beyler
dm atYok dost Ben eskişehirdeyim ama kocaeliye gitmişliğim var benzer olaylar içinde olduğumdan tanıdık geldi anlaşilan
Tekrardan geçmiş olsun
Keşke benimde tek derdim 1m olsa dost demekki herkesin derdi parası kendine göre büyük benimde 2 günde 10m gittiKeşke tek derdim 65 k olsa 4 günde 1m verdim üzülme para gelip geçer
4-5 tane ticari Doblo alıp iş yapsaydin paranın altında kalırdın her ayKeşke benimde tek derdim 1m olsa dost demekki herkesin derdi parası kendine göre büyük benimde 2 günde 10m gitti
Benimde bi günde 50 kattrilyon gitti varmı arttıranKeşke benimde tek derdim 1m olsa dost demekki herkesin derdi parası kendine göre büyük benimde 2 günde 10m gitti
Kumarbaz kafasından çıkamıyoruz ki dost işe bağlayıp çalışmak zor geliyor alışmışız kolay paraya4-5 tane ticari Doblo alıp iş yapsaydin paranın altında kalırdın her ay
4-5 tane ticari Doblo alıp iş yapsaydin paranın altında kalırdın her ay
Ciddiyim kankaBenimde bi günde 50 kattrilyon gitti varmı arttıran
Ah Foncu hatırlıyonmu 50 kattrilyonu bir gecede basmıştım ağlamıştık beraber sonra derin bir uyku çekip son 100 TL’miz ile tavuk döner yemiştik4-5 tane ticari Doblo alıp iş yapsaydin paranın altında kalırdın her ay
Hacı 10 milyon para varsa veya vardı dün diyelim senin zaten çalışmana gerek kalmaz ki. Bağla bir işe parayı sana oturduğun yerden para gelsin gene oyna kumarınıKumarbaz kafasından çıkamıyoruz ki dost işe bağlayıp çalışmak zor geliyor alışmışız kolay paraya
Herkes sana bilendi gene puhahahAh Foncu hatırlıyonmu 50 kattrilyonu bir gecede basmıştım ağlamıştık beraber sonra derin bir uyku çekip son 100 TL’miz ile tavuk döner yemiştik
Faizler hazır yüksekken sapla bankaya en güzeli..Hacı 10 milyon para varsa veya vardı dün diyelim senin zaten çalışmana gerek kalmaz ki. Bağla bir işe parayı sana oturduğun yerden para gelsin gene oyna kumarını
Aynen hiç olmadı koy faize her ay al paranı misFaizler hazır yüksekken sapla bankaya en güzeli..
1 yıl dursa gelen kârla en kral işi yapardı zaten dost
Parayı çöpe atmış olurdu o parayı bana verseydi ben 2 buz hokeyine basar 500 bin payımı alır kalanı gönderir makina abinden sana hediye güle güle harca yazar masak tarafından denetime girer 50 binini cezaya öderdim 450 binin 350 sini forumda dağıtır 100 bini egtde 50 milyon yapar çekerdim güzel olurduFaizler hazır yüksekken sapla bankaya en güzeli..
1 yıl dursa gelen kârla en kral işi yapardı zaten dost
Valla arkadaşlar size şaka geliyorda alın bakın kripto yok daha burdaHacı 10 milyon para varsa veya vardı dün diyelim senin zaten çalışmana gerek kalmaz ki. Bağla bir işe parayı sana oturduğun yerden para gelsin gene oyna kumarını
Ben olayın gerçekliğini sorgulamadim zaten dostum. Sadece bir hiç uğruna o parayı harcamana üzüldümValla arkadaşlar size şaka geliyorda alın bakın kripto yok daha burda
Valla arkadaşlar size şaka geliyorda alın bakın kripto yok daha burda
Parayı çöpe atmış olurdu o parayı bana verseydi ben 2 buz hokeyine basar 500 bin payımı alır kalanı gönderir makina abinden sana hediye güle güle harca yazar masak tarafından denetime girer 50 binini cezaya öderdim 450 binin 350 sini forumda dağıtır 100 bini egtde 50 milyon yapar çekerdim güzel olurdu
Linç is loading...battık beyler