Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet makina123 Battı

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,262
28,841
113
Kumarbaz kafasından çıkamıyoruz ki dost işe bağlayıp çalışmak zor geliyor alışmışız kolay paraya
Hacı 10 milyon para varsa veya vardı dün diyelim senin zaten çalışmana gerek kalmaz ki. Bağla bir işe parayı sana oturduğun yerden para gelsin gene oyna kumarını

bekirbecer

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
853
508
93
Hacı 10 milyon para varsa veya vardı dün diyelim senin zaten çalışmana gerek kalmaz ki. Bağla bir işe parayı sana oturduğun yerden para gelsin gene oyna kumarını
Faizler hazır yüksekken sapla bankaya en güzeli..

1 yıl dursa gelen kârla en kral işi yapardı zaten dost

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,598
9,519
113
Faizler hazır yüksekken sapla bankaya en güzeli..

1 yıl dursa gelen kârla en kral işi yapardı zaten dost
Parayı çöpe atmış olurdu o parayı bana verseydi ben 2 buz hokeyine basar 500 bin payımı alır kalanı gönderir makina abinden sana hediye güle güle harca yazar masak tarafından denetime girer 50 binini cezaya öderdim 450 binin 350 sini forumda dağıtır 100 bini egtde 50 milyon yapar çekerdim güzel olurdu

Estebtc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,735
1,228
113
Valla arkadaşlar size şaka geliyorda alın bakın kripto yok daha burda

Ekli dosyalar

bekirbecer

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
853
508
93
Parayı çöpe atmış olurdu o parayı bana verseydi ben 2 buz hokeyine basar 500 bin payımı alır kalanı gönderir makina abinden sana hediye güle güle harca yazar masak tarafından denetime girer 50 binini cezaya öderdim 450 binin 350 sini forumda dağıtır 100 bini egtde 50 milyon yapar çekerdim güzel olurdu