Ama benim hesap hareketlerimde bir şey yokHakkaten bence de öyle
Ama benim hesap hareketlerimde bir şey yokHakkaten bence de öyle
Kanka git bi öğren işin aslını. Bence senin kimlik ile hesap açılmışAvukata gidicem usta başka çare yok.
Anlam veremiyorum. Hesap kiralama kripto alım satım çok işlem var diye gösterilmiş. Kriptoyla alakam yok. Sportsbet sitesinden 415 tl mi ne bi işlem var diye polis söylemişti. Onun haricinde hiç birsey yok. Olsa doğru dicem
UYAP vatandaş portalBöyle bir durumun olup olmadığına nerden bakabilirim
Çunku bende yolo ile ilgili ifade vermiştim
Kanka senin kimlikle kesin birisi hesap açmişAma benim hesap hareketlerimde bir şey yok
Devlet görür heralde benim hesaplarımı bu durumda. Ona göre karar verir heralde.Kanka git bi öğren işin aslını. Bence senin kimlik ile hesap açılmış
İyide Senin baktığım hesapta yok başka kripto hesabı açılıp açılmadığını biliyormusun !!Ama benim hesap hareketlerimde bir şey yok
Tmm ne olarak geçiyorUYAP vatandaş portal
Ama banka hesaplarımda bisey yok görünüyorKanka senin kimlikle kesin birisi hesap açmiş
Bilmiyorum usta. Hele avukata soralimİyide Senin baktığım hesapta yok başka kripto hesabı açılıp açılmadığını biliyormusun !!
Kripto hesaptan göndermiştirAma banka hesaplarımda bisey yok görünüyor
Meto boyun devrilsin hemiYa birader biz hakimmiyiz ayrıca tebligattan nerden anlicaz neye bulastigini
Anlamıyorum kriptoyu falan. Insallah bisey cikmaz. Devlet görür halimizi allah büyük be ustaKripto hesaptan göndermiştir
Senin adına açılan her hesaptan sen sorumlusun. Senin kimliğin vs giriliyor çünkğDevlet görür heralde benim hesaplarımı bu durumda. Ona göre karar verir heralde.
Hepsine bak bişey yoksa yokturTmm ne olarak geçiyor
Ceza mı hukumu icrami
O ifadede sadece 1 işlem var demisti polis.baska işlem olsa soylerdi heraldeKripto hesaptan göndermiştir
Kankacım umarım beAnlamıyorum kriptoyu falan. Insallah bisey cikmaz. Devlet görür halimizi allah büyük be usta
senın elınde karakolda verdıgın ıfade tutanağının 1 nushası varmıAnlamıyorum kriptoyu falan. Insallah bisey cikmaz. Devlet görür halimizi allah büyük be usta
Herkesin kimligi ortalıkta dolanıyor bu bela bizi bulur Bi tekSenin adına açılan her hesaptan sen sorumlusun. Senin kimliğin vs giriliyor çünkğ
Yok polis vermedisenın elınde karakolda verdıgın ıfade tutanağının 1 nushası varmı
Boyun devrilsin hemi ilk suçta konu ne ifade verdim diyorsun suçlama sebebini okumuslardirIlk suc bu baska yok ama