Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Mahkeme Kağıdı

rapeme

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
944
296
63
Yok polis vermedi
yarın gıt ıfade verdıgın karakola onu hemen al mecbur vermek zorunda sana ben 4 kere ıfade verdım hepsındede verdıler 1 nushasını yarın avukata gıdersende oda ıstıcek sennden elınde koz olmuş olur.

uarik38

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,367
357
83
İşin enteresan tarafı mahkeme ertelenmiş haberim bile yok.

Sanmames

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,269
320
83
Sevdiklerinizle mutlu huzurlu günler geçirin kafi

rapeme

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
944
296
63
İnşallah ne ceza gelir nede itaraz etmekle uğraşırım
şuan en buyuk tehlıke payfıxte olaya malıye el attı evlere teblıgat yolluyor duray ve ındıgo fırmalarına 2020 ve 2021 senelerınde payfıxte 2 fırma vardı ne dıye yatırım cekım yapıyodun dıye soruyolar

slkbu123

Ayrıcalıksız Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,246
695
113
ChatGPT ekran görüntüsü at

twalcottt14

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
537
144
43
şuan en buyuk tehlıke payfıxte olaya malıye el attı evlere teblıgat yolluyor duray ve ındıgo fırmalarına 2020 ve 2021 senelerınde payfıxte 2 fırma vardı ne dıye yatırım cekım yapıyodun dıye soruyolar
Payfix kötü patlarim milyon işlem var

Yapabilirim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,389
4,723
113
Peki kumar oynadım dersen ceza iş yaptım dersen ceza yazacaklar onun kurtuluşu yok gibi birsey onzaman