- 4,745
- 2,104
- 113
Başka dosyan varmı dosy24 olması lazım
Başka dosyan varmı dosy24 olması lazım
yani evet suç işlememen lazım suça meyilli değilsin anladığım kadarıyla bazı şeylerden uzak durmakta fayda varDost vallaha ilk cezam habg olmuştu 1 sene 8 ay bu RT olayindanda 10 ay almıştım toplam cezam 2 sene 6 olmuştu girdi çıktı bile yapmadım yırttım şu saatten sonra suç islememem lazm 😂
Yani ne demek bu yatarı varmı 10 ay yatacakmıyıızDost 10 ay ceza alırsın bişey olmaz bende rtden mahkemem olmuştu 10 ay aldim
Yok ilk kez karakol yüzü gördüm hayatımdaBaşka dosyan varmı dosy
Bir hukuçu olarak ilk ve son kez cevaplıyorum kardeşim; hiç yalan söylemeden direkt olarak yoksulluktan dolayı bu işi yaptığını beyan et. Ağır ceza mahkemesi bir başkan iki üyeden oluşur ve mütalaa savcısı da can kulağıyla seni dinler. Dört hukukçuyu asla kandıramazsın dolayısıyla çakallık yapmadan anlat ve pişman olduğunu özellikle vurgula. Anlat ki iyi hal de dahil lehine uygulanacak tüm indirimlerden yararlan. İki dosyanın birleşmesi için talepte bulun. Çünkü ayrı ayrı ceza aldığını varsayarsak en alt sınırdan uzaklaşmadan 3 + 3 toplam 6 yıl ceza alırsın. Birleşirse tek suçtan ceza alır 1/4 oranında artırıma gidilir muhtemelen. Zincirleme suçlarda mevzuata göre 3/4 e kadar gidebilir bu artırım. Duruşmaları iyi idare et hep pişman olduğun intibasını bırak ki 1/4 oranında artırsınlar. Daha önce sabıkan yoksa en iyi halde 45 Ay ceza alırsın. 3 sene 9 ay eder. Lehine olarak değerlendirildiğinde tüm denetimli serbestlik vs. infaz süreci 1 ay kapalı infaz kurumu ve geri kalan 9 ay 15 gün ise açık infaz kurumu olmak kaydıyla toplam 10 ay 15 gün yatarsın. Bir de suç tarihin önemli infazın hesaplanmasında. Kriter suç tarihinin 30 Mart 2020 öncesi mi sonrası mı olduğuna göre değişir.beyler 2 tane dosya icin 1 ayrı mahkemem var
2 side ağır ceza mahkemesi ne ceza verirler iban kiralamadan gidecem
Senin rt den bişi çıkmaz.Yani ne demek bu yatarı varmı 10 ay yatacakmıyıız
Yok dost ben bile 2 sene 6 ay da bile yatmadım habg alırsın geçmiş olsunYani ne demek bu yatarı varmı 10 ay yatacakmıyıız
dostum birleştirme olayı istinaf sürecinde oluyor muBir hukuçu olarak ilk ve son kez cevaplıyorum kardeşim; hiç yalan söylemeden direkt olarak yoksulluktan dolayı bu işi yaptığını beyan et. Ağır ceza mahkemesi bir başkan iki üyeden oluşur ve mütalaa savcısı da can kulağıyla seni dinler. Dört hukukçuyu asla kandıramazsın dolayısıyla çakallık yapmadan anlat ve pişman olduğunu özellikle vurgula. Anlat ki iyi hal de dahil lehine uygulanacak tüm indirimlerden yararlan. İki dosyanın birleşmesi için talepte bulun. Çünkü ayrı ayrı ceza aldığını varsayarsak en alt sınırdan uzaklaşmadan 3 + 3 toplam 6 yıl ceza alırsın. Birleşirse tek suçtan ceza alır 1/4 oranında artırıma gidilir muhtemelen. Zincirleme suçlarda mevzuata göre 3/4 e kadar gidebilir bu artırım. Duruşmaları iyi idare et hep pişman olduğun intibasını bırak ki 1/4 oranında artırsınlar. Daha önce sabıkan yoksa en iyi halde 45 Ay ceza alırsın. 3 sene 9 ay eder. Lehine olarak değerlendirildiğinde tüm denetimli serbestlik vs. infaz süreci 1 ay kapalı infaz kurumu ve geri kalan 9 ay 15 gün ise açık infaz kurumu olmak kaydıyla toplam 10 ay 15 gün yatarsın. Bir de suç tarihin önemli infazın hesaplanmasında. Kriter suç tarihinin 30 Mart 2020 öncesi mi sonrası mı olduğuna göre değişir.
Eyvallah dostumYok dost ben bile 2 sene 6 ay da bile yatmadım habg alırsın geçmiş olsun
ne zaman kiraladinbeyler 2 tane dosya icin 1 ayrı mahkemem var
her şeyden önce mağdurların paralarını mahkemeden önce ödemesi ve onların şikayeti çekmesi lazımBir hukuçu olarak ilk ve son kez cevaplıyorum kardeşim; hiç yalan söylemeden direkt olarak yoksulluktan dolayı bu işi yaptığını beyan et. Ağır ceza mahkemesi bir başkan iki üyeden oluşur ve mütalaa savcısı da can kulağıyla seni dinler. Dört hukukçuyu asla kandıramazsın dolayısıyla çakallık yapmadan anlat ve pişman olduğunu özellikle vurgula. Anlat ki iyi hal de dahil lehine uygulanacak tüm indirimlerden yararlan. İki dosyanın birleşmesi için talepte bulun. Çünkü ayrı ayrı ceza aldığını varsayarsak en alt sınırdan uzaklaşmadan 3 + 3 toplam 6 yıl ceza alırsın. Birleşirse tek suçtan ceza alır 1/4 oranında artırıma gidilir muhtemelen. Zincirleme suçlarda mevzuata göre 3/4 e kadar gidebilir bu artırım. Duruşmaları iyi idare et hep pişman olduğun intibasını bırak ki 1/4 oranında artırsınlar. Daha önce sabıkan yoksa en iyi halde 45 Ay ceza alırsın. 3 sene 9 ay eder. Lehine olarak değerlendirildiğinde tüm denetimli serbestlik vs. infaz süreci 1 ay kapalı infaz kurumu ve geri kalan 9 ay 15 gün ise açık infaz kurumu olmak kaydıyla toplam 10 ay 15 gün yatarsın. Bir de suç tarihin önemli infazın hesaplanmasında. Kriter suç tarihinin 30 Mart 2020 öncesi mi sonrası mı olduğuna göre değişir.
5 er yıl verirler birin 3/4 diğeri 4/4 olur 7-8 yıl yatarsınbeyler 2 tane dosya icin 1 ayrı mahkemem var
bu dediklerin için hakim karşısında şikayetçi olmaması lazım yani ve mağdurların parası ödenmesi lazımher şeyden önce mağdurların paralarını mahkemeden önce ödemesi ve onların şikayeti çekmesi lazımsonu kamu davası olacak onda da dediğin indirimler olursa olur mahkemeden önce mağdurların parası ödenmez ise hiç bir şekilde indirim söz konusu değil
Süper çürürsün büyük ihtimalle içerde sevindim 😎beyler 2 tane dosya icin 1 ayrı mahkemem var
Evet ancak bir kriteri var. İstinaf sürecinde de birleştirilme yapılabilmesi için iki davanın da aynı evrede olması gerekir. Bununla ilgili bölge istinaf mahkemesinin kararı bağlayıcıdır, inceleme süreci karar aşamasına gelmeden talep etmen gerekir. Bazı istianf mahkemeleri iki dosyayı birleştirip ikisinin de esas ve usulüne ilişkin karar verirken, bazı istinaf mahkemeleri ise birleştirilmesi istenen kararı usulden bozarak birleştirme kararı alınması için kararı veren yerel mahkemesine iade edebilir. Bunun için yine de aktif bir hukukçuya danışmanda fayda var.dostum birleştirme olayı istinaf sürecinde oluyor mu
banka hesabı kiralayanlara degil de bilmeden güvenerek arkadasina vs verip ceza alanlara gercekten üzülüyorumSüper çürürsün büyük ihtimalle içerde sevindim 😎