- 31,262
- 28,841
- 113
Umuyorum ki Mourinho Okan buruk hocama 3-4 çakacak ve kurtaracak bizi bu Okandan
✅ 👏 👏@Daimon kazandı kral
Saçmalama la Allah aşkına adamın elde etmediği başarı kalmadı Sevmiyorum ama hakkını yemeyelimUmuyorum ki Mourinho Okan buruk hocama 3-4 çakacak ve kurtaracak bizi bu Okandan
Okan daha ne yapsın dostum 3 yıldır lige ambargo koydu avrupadada kaltesine göre iyi oynattı takımı daha ne bekliyorsunuz adamdanUmuyorum ki Mourinho Okan buruk hocama 3-4 çakacak ve kurtaracak bizi bu Okandan
Avda bekleyen terimm puahhahaUmuyorum ki Mourinho Okan buruk hocama 3-4 çakacak ve kurtaracak bizi bu Okandan
Ilk baştan beri takipteyimAvda bekleyen terimm puahhaha
Ozel geldi git oyna muro hadi kalabalik yapma puahhaIlk baştan beri takipteyim
Bana ne bana ne hakkımı isterimOzel geldi git oyna muro hadi kalabalik yapma puahha
matı aldım ben mat matOzel geldi git oyna muro hadi kalabalik yapma puahha
Biz alamadıkmatı aldım ben mat mat
Jojo'yu da biz alamadık matı aldım jojo'yu Sonra ben gördüm girdim 0 yazıyordu Bilerek aldım aldım diyorum ki bakayım ne diyecekler😄😄😄😄😄😄😄Biz alamadık
Ulan murooJojo'yu da biz alamadık matı aldım jojo'yu Sonra ben gördüm girdim 0 yazıyordu Bilerek aldım aldım diyorum ki bakayım ne diyecekler😄😄😄😄😄😄😄
Canım sıkılıyor Dermani çok sıkılıyorum hafta içi birkaç gün yokum ona canım sıkılıyor Makara yapmadan duramıyorum şu anUlan muroo
Biliyorum kardo sabır sadeceCanım sıkılıyor Dermani çok sıkılıyorum hafta içi birkaç gün yokum ona canım sıkılıyor Makara yapmadan duramıyorum şu an
Dost ben ligi umursamiom zaten köy ligine döndü lig. Baksana 2-3 takım harici gerisi boş. Avrupa'ya gidiyoruz kendi liginin orta takımlarına bile eziliyoruzSaçmalama la Allah aşkına adamın elde etmediği başarı kalmadı Sevmiyorum ama hakkını yemeyelim
Yok o da gelmesin. Okan gifip Avrupa'da büyük takımlara kafa tutuyor ama küçük takımlara domaliyor. Kopenhagi yense clde gruptan çıkacak yeniliyor. Young boysa elenio. Rigas vs yense Avrupa'da rahat çıkacak 2 farkla one geçtiği maçlarda berabere kalio işini zora sokuyor. Hadi bana desenize GS alkmarı kesinlikle eler diye. Var mı kesinlikle eleyecegine inananAvda bekleyen terimm puahhaha
200 at elettireyimYok o da gelmesin. Okan gifip Avrupa'da büyük takımlara kafa tutuyor ama küçük takımlara domaliyor. Kopenhagi yense clde gruptan çıkacak yeniliyor. Young boysa elenio. Rigas vs yense Avrupa'da rahat çıkacak 2 farkla one geçtiği maçlarda berabere kalio işini zora sokuyor. Hadi bana desenize GS alkmarı kesinlikle eler diye. Var mı kesinlikle eleyecegine inanan
Aynen oyle elindeki kadroda kimsede yoktu lige bakma sen her mac 12 kisi oynasa her takim sampiyon olur puahhaYok o da gelmesin. Okan gifip Avrupa'da büyük takımlara kafa tutuyor ama küçük takımlara domaliyor. Kopenhagi yense clde gruptan çıkacak yeniliyor. Young boysa elenio. Rigas vs yense Avrupa'da rahat çıkacak 2 farkla one geçtiği maçlarda berabere kalio işini zora sokuyor. Hadi bana desenize GS alkmarı kesinlikle eler diye. Var mı kesinlikle eleyecegine inanan
Kardeş hem bilmiyorsun hem konuşuyorsun Okan buruk neyi başardı bana bi söyle ucl mi aldı? Galatasaray ligin en iyi kadrosuna sahip bu kadronun Avrupa’da play off oynamadan direkt 16 ya kalması gerekiyordu bunu dahi başaramadı. Geçen sene Sparta Prag gibi gerçekten zayıf bir takımdan 4 yedi geldi . Eğer ligi başarı sayıyorsan Galatasaray zaten ligi her sene kazanmaya aday Türkiye’nin en büyük kulübü bu bir başarı değilSaçmalama la Allah aşkına adamın elde etmediği başarı kalmadı Sevmiyorum ama hakkını yemeyelim