Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Mafiaso | Fenerbahçe 15k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
15000
Kupon Oranı
2.00

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,262
28,841
113
Saçmalama la Allah aşkına adamın elde etmediği başarı kalmadı Sevmiyorum ama hakkını yemeyelim
Dost ben ligi umursamiom zaten köy ligine döndü lig. Baksana 2-3 takım harici gerisi boş. Avrupa'ya gidiyoruz kendi liginin orta takımlarına bile eziliyoruz

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,262
28,841
113
Avda bekleyen terimm puahhaha
Yok o da gelmesin. Okan gifip Avrupa'da büyük takımlara kafa tutuyor ama küçük takımlara domaliyor. Kopenhagi yense clde gruptan çıkacak yeniliyor. Young boysa elenio. Rigas vs yense Avrupa'da rahat çıkacak 2 farkla one geçtiği maçlarda berabere kalio işini zora sokuyor. Hadi bana desenize GS alkmarı kesinlikle eler diye. Var mı kesinlikle eleyecegine inanan

yummy00

Kalın Dudak
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,640
51,925
113
Yok o da gelmesin. Okan gifip Avrupa'da büyük takımlara kafa tutuyor ama küçük takımlara domaliyor. Kopenhagi yense clde gruptan çıkacak yeniliyor. Young boysa elenio. Rigas vs yense Avrupa'da rahat çıkacak 2 farkla one geçtiği maçlarda berabere kalio işini zora sokuyor. Hadi bana desenize GS alkmarı kesinlikle eler diye. Var mı kesinlikle eleyecegine inanan
200 at elettireyim

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,244
53,079
113
Aynen oyle elindeki kadroda kimsede yoktu lige bakma sen her mac 12 kisi oynasa her takim sampiyon olur puahha

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,596
9,507
113
Saçmalama la Allah aşkına adamın elde etmediği başarı kalmadı Sevmiyorum ama hakkını yemeyelim
Kardeş hem bilmiyorsun hem konuşuyorsun Okan buruk neyi başardı bana bi söyle ucl mi aldı? Galatasaray ligin en iyi kadrosuna sahip bu kadronun Avrupa’da play off oynamadan direkt 16 ya kalması gerekiyordu bunu dahi başaramadı. Geçen sene Sparta Prag gibi gerçekten zayıf bir takımdan 4 yedi geldi . Eğer ligi başarı sayıyorsan Galatasaray zaten ligi her sene kazanmaya aday Türkiye’nin en büyük kulübü bu bir başarı değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...