- 6,384
- 4,604
- 113
Cakarız hocam baska ihtimal göremiyom ismail hoca olsa fb yenerde bu garantici morinho derbilerde deplasmanda zor iş yaparAma fenerliler cok konsantreymis kanka baya zorda futbol bu
Cakarız hocam baska ihtimal göremiyom ismail hoca olsa fb yenerde bu garantici morinho derbilerde deplasmanda zor iş yaparAma fenerliler cok konsantreymis kanka baya zorda futbol bu
Kesene bereketDostum sende fix at
Dün Attim onaBu hikayede saplamacı muroo mu kaybetti 😂😂
He ben takıldım öle dost eyv daim ola 😉Dün Attim ona
Hocam sıfırım ama bulursak yakarızNeye güldun hocam zenginsen yak puahaha
Kardo bize şans güler miDün Attim ona
Asil bunun oyun iş yaparla bence bakalim guzel mac olur bence o zmana kadrolarda iyice otururCakarız hocam baska ihtimal göremiyom ismail hoca olsa fb yenerde bu garantici morinho derbilerde deplasmanda zor iş yapar
Pıtırcık dost o iş belli olmaz hemde hiç olmaz ben normalde gs favori diyordum ama bizim kadro iş yapar gibime geliyorCakarız hocam baska ihtimal göremiyom ismail hoca olsa fb yenerde bu garantici morinho derbilerde deplasmanda zor iş yapar
Görecez bende aksini düşünüyom gs boş deil öle çekilip beklemeye tarantarı arkasına alıp ilk yarıdan 2 ler fb yi çata çat oynarsa bir ihtimali var yada gs atamicak o baskıda kaçırak ozmn şansı var görüyom bekleyek görek 😉Asil bunun oyun iş yaparla bence bakalim guzel mac olur bence o zmana kadrolarda iyice oturur
Aga provası kadıköyde gapıldı bjk wodafonda yaptı ts maçı ortada fener çat çat oynicak baska türlü zor ihtimalPıtırcık dost o iş belli olmaz hemde hiç olmaz ben normalde gs favori diyordum ama bizim kadro iş yapar gibime geliyor
Fenerin kadro cok iyi oldu kanka gs altta kaldi bence biraz tabiki yenebilir ama fenerin şansida artti baya devre arasi transferlerleGörecez bende aksini düşünüyom gs boş deil öle çekilip beklemeye tarantarı arkasına alıp ilk yarıdan 2 ler fb yi çata çat oynarsa bir ihtimali var yada gs atamicak o baskıda kaçırak ozmn şansı var görüyom bekleyek görek 😉
Hocam getafe 2.5 üstHocam sıfırım ama bulursak yakarız
GSli futbolcular maç seciyor büyük maça fena asılıyor ivneler fbnin deplasmanda sansı yokFenerin kadro cok iyi oldu kanka gs altta kaldi bence biraz tabiki yenebilir ama fenerin şansida artti baya devre arasi transferlerle
Oyun olarak iyi durumda değilsiniz. Bizde değiliz ama kadro derinliği sizden her türlü öndeyiz. Ben kolay maç olacağını sanmıyorumAga provası kadıköyde gapıldı bjk wodafonda yaptı ts maçı ortada fener çat çat oynicak baska türlü zor ihtimal
Bakalim artikGSli futbolcular maç seciyor büyük maça fena asılıyor ivneler fbnin deplasmanda sansı yok
EvetBeyler ozel oran 2 farkla once geçince sonuçlanmiyormu ?
Holide öyle ama mat ve jojoda sonuclanmıyor özel oranda erken sonuclandırma yokBeyler ozel oran 2 farkla once geçince sonuçlanmiyormu ?
Hiç belli olmaz hamido dostGSli futbolcular maç seciyor büyük maça fena asılıyor ivneler fbnin deplasmanda sansı yok