- 80,244
- 53,079
- 113
EvetDostum holi özel oran oynadın sanırım. 2 gol fark olduğu için kazandı sayılıyor mu özel oranda geçerli mi bu?
EvetDostum holi özel oran oynadın sanırım. 2 gol fark olduğu için kazandı sayılıyor mu özel oranda geçerli mi bu?
Geçerli büyük ihtimalleDostum holi özel oran oynadın sanırım. 2 gol fark olduğu için kazandı sayılıyor mu özel oranda geçerli mi bu?
Tebrikler kardo zo@Daimon kazandı kral
Adanayi yenin bir zahmetYokla sen akşam şov var onu izlee 😂😂
Temiz iş valla tebrik edelim dostu ✅Hee beleş oran dedik kasa olsa baya basardim ha makstan falan
Dedi ki 2-0 ilk yarı hissettim Dün de kazandırdık bugün de kazancın daim olsun@Daimon kazandı kral
Adam temiz maçlara oynuyor helalDedi ki 2-0 ilk yarı hissettim Dün de kazandırdık bugün de kazancın daim olsun
Bunların işi belli olmuyo son 3-4 kmaçtır kanser ediyolar bakalım alırız ama 😅Adanayi yenin bir zahmet
Aynen zor rakiplerde transferler iyi olmazsa baya sikinti yasarsinjzBunların işi belli olmuyo son 3-4 kmaçtır kanser ediyolar bakalım alırız ama 😅
Dost sana dünden sözüm vardı fix at kupon daha sonuclanmadi sonuclaninca iletecegimBol şans dost
Dostum sende fix atAynen zor rakiplerde transferler iyi olmazsa baya sikinti yasarsinjz
2 2 bjterse tam fenerlik olay da zaten kupon her turlu geldi@Mafiaso ne desiysek o şükür fenerbahçeliyiz 😂
Onu bekliyom valla umut dünyası olurmu olur iki haftadır fb ceviriyo şimdi rakip çevirsin 😂😂2 2 bjterse tam fenerlik olay da zaten kupon her turlu geldi
Ama fenerliler cok konsantreymis kanka baya zorda futbol buOnu bekliyom valla umut dünyası olurmu olur iki haftadır fb ceviriyo şimdi rakip çevirsin 😂😂
Dostum sende fix at
Bu hikayede saplamacı muroo mu kaybetti 😂😂2 2 bjterse tam fenerlik olay da zaten kupon her turlu geldi