- 13,137
- 8,404
- 113
Bu arkadaş bıse verme kardeşim borcunu odesin ilk insanlara 😎🙏kesene bereket abi
Bu arkadaş bıse verme kardeşim borcunu odesin ilk insanlara 😎🙏kesene bereket abi
20 olduBu saate 4 kişiyi nereden bulacağız diyordum10 kişi varmista la
![]()
nasipte varsa çıkar dost20 oldu![]()
Tebrikler bu başarının devamını diliyoruz bizde senin gibi iyi insanlar lazım bizim gibi garibanlardaSelam beyler 5.40 a kadar beğenenler arasında 4 kişi 250 dağıtalım
Kesene bereketSelam beyler 5.40 a kadar beğenenler arasında 4 kişi 250 dağıtalım
Kesene bereket dostSelam beyler 5.40 a kadar beğenenler arasında 4 kişi 250 dağıtalım
1 kisiye borcum var onuda inkar etmiyorum ama sen bekçi gibisin umarım hakeden insanlara çıkar tebrikler tekrar beni alıntılamazsan sevinirim hayırlı sabahlarBu arkadaş bıse verme kardeşim borcunu odesin ilk insanlara 😎🙏
Aman tanrım dedim 😂😂Kesene bereket dost
Kesene bereket dostSelam beyler 5.40 a kadar beğenenler arasında 4 kişi 250 dağıtalım
Yokla aktif kişi sayısı merak ediyorum sadece tam namaz saatinasipte varsa çıkar dost
Ben senin askerlik arkadasn değilim Çanakkale'de bana 2 saat senin yasnda evladm var gelir seni severim evlâd 😉1 kisiye borcum var onuda inkar etmiyorum ama sen bekçi gibisin umarım hakeden insanlara çıkar tebrikler tekrar beni alıntılamazsan sevinirim hayırlı sabahlar
brni alıntılamaz isen sevinirim hayırlı sabahlar.Ben senin askerlik arkadasn değilim Çanakkale'de bana 2 saat senin yasnda evladm var gelir seni severim evlâd 😉
İnakrda etmiyorum odemiyorumda diyorBen senin askerlik arkadasn değilim Çanakkale'de bana 2 saat senin yasnda evladm var gelir seni severim evlâd 😉
Yapayım istersen çekilişi dost senin adınaSelam beyler 5.40 a kadar beğenenler arasında 4 kişi 250 dağıtalım
Tebrikler ustad
Neyse ezan hürmetine bişe denicem Allah bunu ıslah etsin feromİnakrda etmiyorum odemiyorumda diyor![]()