- 38,401
- 37,266
- 113
AminNeyse ezan hürmetine bişe denicem Allah bunu ıslah etsin ferom
AminNeyse ezan hürmetine bişe denicem Allah bunu ıslah etsin ferom
Günaydın dost hayırlı işlerKesene bereket dost
Bro gönlünden geçen 4 kişinin ismini solemen yeter çekiliş işi sikintiSen çeker misin bro
Günaydın kardomGünaydın dost hayırlı işler
Arada oluyor böyle şeylerAman tanrım dedim 😂😂
Yazdm bunu sevgili Akıncı 😉🤍😂Günaydın kardom
Seni döverim bak çocuk kapt konuyu söz verip durma bin kere verdin tutamiyrsun buna herkes şahit hala tarih veriyorsun tamam yok borcun sildik...22.08 de görev param yatacak o zaman ben bu forumda laf söyleyen insanları göreceğim.
Seni döverim bak çocuk kapt konuyu söz verip durma bin kere verdin tutamiyrsun buna herkes şahit hala tarih veriyorsun tamam yok borcun sildik...22.08 de görev param yatacak o zaman ben bu forumda laf söyleyen insanları göreceğim.
yok öyle bir şey görev param gelsin ben bu forumda olacakları biliyorum borç silme falan yok o zamana kadar beni alıntılamazsan sevinirim teşekkürler hayırlı sabahların olsunSeni döverim bak çocuk kapt konuyu söz verip durma bin kere verdin tutamiyrsun buna herkes şahit hala tarih veriyorsun tamam yok borcun sildik...
Ali Veli de men yeter 😂Sen çeker misin bro
Son bir senede verdiğin sözleri resim çektim atayım sana diye sistem dosya büyük diye kabul etmiyor düşün artıkyok öyle bir şey görev param gelsin ben bu forumda olacakları biliyorum borç silme falan yok o zamana kadar beni alıntılamazsan sevinirim teşekkürler hayırlı sabahların olsun
görev parası diyorum kimseden beklenti içinde değilim teşekkür ederim o zamana kadar alıntılamazsan rollerde de diğer arkadaşları görücem umarım uğramazlar ilk işim o parayı misliyle ama sınır ötesi olmasada güzel bi miktar gelecekSon bir senede verdiğin sözleri resim çektim atayım sana diye sistem dosya büyük diye kabul etmiyor düşün artık![]()
Çek ya sende işte 20 kişiAli Veli de men yeter 😂
Sonra bana elveda de hee forumdan 😂😂Çek ya sende işte 20 kişi
Ben cekikilis yapayım dedim kabul etmedi yoksa ben çeker atardım dost ayıp ediyorsunSonra bana elvede de hee forumdan 😂😂
Ya hakk konu sahibi nerde kiBen cekikilis yapayım dedim kabul etmedi yoksa ben çeker atardım dost ayıp ediyorsun