Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling madmen1 | Kasa - Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,329
6,601
113
Adam konuyu açtı açacağına pişman oldu ,😂

calimly

pureclass
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,796
1,997
113
Seni döverim bak çocuk kapt konuyu söz verip durma bin kere verdin tutamiyrsun buna herkes şahit hala tarih veriyorsun tamam yok borcun sildik...
yok öyle bir şey görev param gelsin ben bu forumda olacakları biliyorum borç silme falan yok o zamana kadar beni alıntılamazsan sevinirim teşekkürler hayırlı sabahların olsun

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
38,401
37,266
113
yok öyle bir şey görev param gelsin ben bu forumda olacakları biliyorum borç silme falan yok o zamana kadar beni alıntılamazsan sevinirim teşekkürler hayırlı sabahların olsun
Son bir senede verdiğin sözleri resim çektim atayım sana diye sistem dosya büyük diye kabul etmiyor düşün artık :)

calimly

pureclass
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,796
1,997
113
Son bir senede verdiğin sözleri resim çektim atayım sana diye sistem dosya büyük diye kabul etmiyor düşün artık :)
görev parası diyorum kimseden beklenti içinde değilim teşekkür ederim o zamana kadar alıntılamazsan rollerde de diğer arkadaşları görücem umarım uğramazlar ilk işim o parayı misliyle ama sınır ötesi olmasada güzel bi miktar gelecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...