Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Maaş Kesintisi

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
18,458
7,775
113
@smdd bak gmetin bilgi sahibi
Maaşın 1/4 ü kesiliyor ya hepsi avukata gitmiyor diyelim 5k kesiliyor 4k icraya gidiyorsa 1k avukata gidiyor değişik bir sistem. Ödedikce çoğalan borç bir nevi yasal tefecilik ben böyle birşey görmedim. Kene gibi insanın kanını emdikçe emiyorlar. Kaç kere cimere şikayet ettim hiçbir sonuç alamadım. Banka haklı diyip durdular.

smdd

Tanınmamış Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
714
385
63
İtiraz et çakallar hem taksiti alıp hem faizi işlemeye devam etmiş bu avukatın suçu. Senin maaşına haciz geldiği anda faiz mecbur duracak maaş tebligatında yazan borcu ödediysen fazlasını asla ödeme itiraz et
Hocam iyi diyorsun da avukatlık bir şey yok gibi burada. Çünkü yatan parayı 10 gün içinde çekmişler hep

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
18,458
7,775
113
Bi kerede değil hocam yaklaşık 1 senedir kesinti oluyor. O zaman para bulup yatırmak lazım 160bin liram boşa gitti resmen şaka gibi
Benden 3-4 sene kesinti oldu. Resmen Ödedikce çoğalan borç oluyor. Avukatla görüş şu kadar param var kapatalım de. Ne kadar indirim yaparsan kâr dir

Campelll

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
4,339
3,382
113
Benim bir borcum 190bin lira ile avukata devredilmişti. 50bin lira kendim yatırdım 120bin lira civarı da maaştan kesilmiş. Ama hala kalan bakiye 185bin gözüküyor uyap'ta. Kasım ayında kesintinin bitmesi lazım normalde ama o kadar yatırdığım halde 5bin lira azalmış borcum. Bu nasıl işliyor bitene kadar kaç sene maaşım mi kesilecek anlamadım ki. 190binlik borç olmuş 360. Bilen eden var mıdır?
190 bine qbukatlik vs ekliyor faiz ekliyor sen şuana kadar sadece onları yatirmissindir sadece bu dosyonin harcı bile 20 bindir

Campelll

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
4,339
3,382
113
Ayrıca kesilmeye baslasadantaksitlendirme yapilmadigi için faiz işletmeye devam eder dosyanaasraf olarak alır cebinemkoyar

Asezen01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
555
264
63
Ya Varya Bu Bankalar Aslında Neyi Hak ediyor Adamlar Düzenli Olarak Para Döndürüyor Düzenli Ödeme Vs Vs Yaptıkça kredisini Yükseltiyor Sonra Limit En Yüksek Çıktığı Zaman Bir Milyon yada 2 milyon Kredi Çekip Vurup Gidiyor Onlara Hiç Bir Şey Olmuyor Üstüne Bile Düşmüyolar Gelip Orta Halli İnsanların Peşine Düşüyorlar

Asezen01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
555
264
63
Nasıl alamazlar maasa icra gelse bile faiz işlemeye devam eder. Odedigin para da ilk faize gider. Borç azalmaz
Ederinden Fazlasını Alamazlar Unuttum Aklıma Gelmiyor belli bir Sınır Var Borç Tamamen ödendiği Bittikten Sonra Hesaplama Yaparsın eğer ki o Belli Yüzde Sınırı Aşılmış İse Alabilirsin

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
18,458
7,775
113
Rabbim kimseyi icraya avukatlarin eline düşürmesin. İcraya tam olarak düşmeden önce kaç kere banka hesabıma bloke koyup paramı aldı orus pi avukat kaşar

smdd

Tanınmamış Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
714
385
63
Benden 3-4 sene kesinti oldu. Resmen Ödedikce çoğalan borç oluyor. Avukatla görüş şu kadar param var kapatalım de. Ne kadar indirim yaparsan kâr dir
Bi dosya daha var onu kapatmaya çalışıyorum şu an. O bitsin bununla uğraşacağım artık yoksa böyle kes kes bitmez bu borç

sinan3434

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
222
48
28
Benim bir borcum 190bin lira ile avukata devredilmişti. 50bin lira kendim yatırdım 120bin lira civarı da maaştan kesilmiş. Ama hala kalan bakiye 185bin gözüküyor uyap'ta. Kasım ayında kesintinin bitmesi lazım normalde ama o kadar yatırdığım halde 5bin lira azalmış borcum. Bu nasıl işliyor bitene kadar kaç sene maaşım mi kesilecek anlamadım ki. 190binlik borç olmuş 360. Bilen eden var mıdır?
Uyaba geç düşer