Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Maaş Hk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

uzman3333

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,704
2,025
113
Adam İnternet bankavılığına giremiyorum diyor hala bankacılık üzerinden tavsiyede bulunanlar var muhtemelen faturasını ödüyemediği için hattı da kapalı bu sebeple İnternet bankacılığına giremiyor eğer öyleyse telefon bankacılığından da işlem yapamazsın kendi hattınla araman lazım bu yüzden diğer seçenek kalıyor geriye hakkında hayırlısı olsun

kir678

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,855
1,580
113
Herkes sağolsun beyler çözüm yok @Shellac konu kirliliği uapmayim tşkler. Kapatanilirisnix hocam.

kir678

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,855
1,580
113
Adam İnternet bankavılığına giremiyorum diyor hala bankacılık üzerinden tavsiyede bulunanlar var muhtemelen faturasını ödüyemediği için hattı da kapalı bu sebeple İnternet bankacılığına giremiyor eğer öyleyse telefon bankacılığından da işlem yapamazsın kendi hattınla araman lazım bu yüzden diğer seçenek kalıyor geriye hakkında hayırlısı olsun
Yok hattım açık kral

kir678

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,855
1,580
113
Mobilimi şubeden kapattılar hiç zamanda olmadı uğrayacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...