Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Maaş Hacizi

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
14,974
11,320
113
Beyler Maaşım Yattı 14k kesinti yapılmış hangi firma almış onu nasıl öğrenebilirim maaş bodrosundan öğrenildiğini biliyorum ama şuanda sistem çökük durumda kimin bu parayı aldığını nasıl öğrenebilirim
Arkadaşlar icralık durum değilmiş çünkü 5 yıldır icralığım ve hiç bir şekilde maaşım kesilmemişti şimdi gittim bodromu aldım işyerinden kasa kesintisi yansıtmışlar aradım bölgenin sorumlularını 3 kişiye böyle bir hata yapılmış yarın hatırlat düzeltelim denildi bana ve ayın 15 inde yatar denildi ve ay içerisinde hiç bir açık olmamasına rağmen böyle bir kesinti yapılmış şikayet edeceğim ayın 15 inde paramı ödemeseler teşekkürler bilgiler için. Kilit @Shellac @Daimon

Kesknly

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,818
4,973
113
Arkadaşlar icralık durum değilmiş çünkü 5 yıldır icralığım ve hiç bir şekilde maaşım kesilmemişti şimdi gittim bodromu aldım işyerinden kasa kesintisi yansıtmışlar aradım bölgenin sorumlularını 3 kişiye böyle bir hata yapılmış yarın hatırlat düzeltelim denildi bana ve ayın 15 inde yatar denildi ve ay içerisinde hiç bir açık olmamasına rağmen böyle bir kesinti yapılmış şikayet edeceğim ayın 15 inde paramı ödemeseler teşekkürler bilgiler için. @Shellac @Daimon
Hadi gözün aydın alırsın dost

bedof34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,672
2,416
113
Beyler Maaşım Yattı 14k kesinti yapılmış hangi firma almış onu nasıl öğrenebilirim maaş bodrosundan öğrenildiğini biliyorum ama şuanda sistem çökük durumda kimin bu parayı aldığını nasıl öğrenebilirim
Maaş bodrosunda hangi firmanın kesinti yaptığı yazmaz birden fazla icran varsa iş yerinde muhasebe bolumune sorabilirsin

mikail92srr

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
736
354
113
İşyerine ilk gelen dosya için kesinti yapmışlardır. Muhasebe maaşı yatırırken kesintiyi yapar sonra dosyada belirtilen icra dairesine gönderir. Sor istersen hemen cevap alırsın.

Lazistan08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,247
5,446
113
Arkadaşlar icralık durum değilmiş çünkü 5 yıldır icralığım ve hiç bir şekilde maaşım kesilmemişti şimdi gittim bodromu aldım işyerinden kasa kesintisi yansıtmışlar aradım bölgenin sorumlularını 3 kişiye böyle bir hata yapılmış yarın hatırlat düzeltelim denildi bana ve ayın 15 inde yatar denildi ve ay içerisinde hiç bir açık olmamasına rağmen böyle bir kesinti yapılmış şikayet edeceğim ayın 15 inde paramı ödemeseler teşekkürler bilgiler için. Kilit @Shellac @Daimon
maaşından söylediğin tutarın maaş haczi olarak kesilmesi için senin aylık maaş ortalamanın 72.000 try civarında olması gerekiyor. Vali bile 71.000 try alıyor
tabikide yanlışlık var. sokayım öyle insan kaynakları veya muhasebe biriminin oldugu firmaya.
geçmiş olsun

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
14,974
11,320
113
maaşından söylediğin tutarın maaş haczi olarak kesilmesi için senin aylık maaş ortalamanın 72.000 try civarında olması gerekiyor. Vali bile 71.000 try alıyor
tabikide yanlışlık var. sokayım öyle insan kaynakları veya muhasebe biriminin oldugu firmaya.
geçmiş olsun
Teşekkürler aga maaşım 36 lira herkez 50 60 demişte yanlış anlaşılmasın 😁

Lazistan08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,247
5,446
113
Teşekkürler aga maaşım 36 lira herkez 50 60 demişte yanlış anlaşılmasın 😁
mümkün değil öyle bir kesinti brüt maaşın 1/4 ikramiye ve prim varsa tamamı gider ortalama 70 üstü olması lazım okadar kesinti için.
bilgi için yazıyorum biri görür okur faydamız dokunsun

ufuktur

sekiz dokuz senedir kendimi hiç iyi hissetmiyorum
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
579
435
63
uyap. e devlet aracılığıyla giriş, dosya sorgulama, icra, ilgili dosyayı açıyosun, dosyaya eklenen son bilmem kaç evrak kısmına ya da taraflar kısmına bakıyosun.
bu kadar

Osman1331

Saygılarımla...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,304
604
113
Reis ölüp gideceğiz lan kumar borcu yüzünden aglayabmiz olmayacak