- 1,097
- 204
- 63
İcra dairesine gideceksinBeyler Maaşım Yattı 14k kesinti yapılmış hangi firma almış onu nasıl öğrenebilirim maaş bodrosundan öğrenildiğini biliyorum ama şuanda sistem çökük durumda kimin bu parayı aldığını nasıl öğrenebilirim
İcra dairesine gideceksinBeyler Maaşım Yattı 14k kesinti yapılmış hangi firma almış onu nasıl öğrenebilirim maaş bodrosundan öğrenildiğini biliyorum ama şuanda sistem çökük durumda kimin bu parayı aldığını nasıl öğrenebilirim
Arkadaşlar icralık durum değilmiş çünkü 5 yıldır icralığım ve hiç bir şekilde maaşım kesilmemişti şimdi gittim bodromu aldım işyerinden kasa kesintisi yansıtmışlar aradım bölgenin sorumlularını 3 kişiye böyle bir hata yapılmış yarın hatırlat düzeltelim denildi bana ve ayın 15 inde yatar denildi ve ay içerisinde hiç bir açık olmamasına rağmen böyle bir kesinti yapılmış şikayet edeceğim ayın 15 inde paramı ödemeseler teşekkürler bilgiler için. Kilit @Shellac @DaimonBeyler Maaşım Yattı 14k kesinti yapılmış hangi firma almış onu nasıl öğrenebilirim maaş bodrosundan öğrenildiğini biliyorum ama şuanda sistem çökük durumda kimin bu parayı aldığını nasıl öğrenebilirim
Hadi gözün aydın alırsın dostArkadaşlar icralık durum değilmiş çünkü 5 yıldır icralığım ve hiç bir şekilde maaşım kesilmemişti şimdi gittim bodromu aldım işyerinden kasa kesintisi yansıtmışlar aradım bölgenin sorumlularını 3 kişiye böyle bir hata yapılmış yarın hatırlat düzeltelim denildi bana ve ayın 15 inde yatar denildi ve ay içerisinde hiç bir açık olmamasına rağmen böyle bir kesinti yapılmış şikayet edeceğim ayın 15 inde paramı ödemeseler teşekkürler bilgiler için. @Shellac @Daimon
Teşekkürler agaHadi gözün aydın alırsın dost
Maaş bodrosunda hangi firmanın kesinti yaptığı yazmaz birden fazla icran varsa iş yerinde muhasebe bolumune sorabilirsinBeyler Maaşım Yattı 14k kesinti yapılmış hangi firma almış onu nasıl öğrenebilirim maaş bodrosundan öğrenildiğini biliyorum ama şuanda sistem çökük durumda kimin bu parayı aldığını nasıl öğrenebilirim
maaşından söylediğin tutarın maaş haczi olarak kesilmesi için senin aylık maaş ortalamanın 72.000 try civarında olması gerekiyor. Vali bile 71.000 try alıyorArkadaşlar icralık durum değilmiş çünkü 5 yıldır icralığım ve hiç bir şekilde maaşım kesilmemişti şimdi gittim bodromu aldım işyerinden kasa kesintisi yansıtmışlar aradım bölgenin sorumlularını 3 kişiye böyle bir hata yapılmış yarın hatırlat düzeltelim denildi bana ve ayın 15 inde yatar denildi ve ay içerisinde hiç bir açık olmamasına rağmen böyle bir kesinti yapılmış şikayet edeceğim ayın 15 inde paramı ödemeseler teşekkürler bilgiler için. Kilit @Shellac @Daimon
Teşekkürler aga maaşım 36 lira herkez 50 60 demişte yanlış anlaşılmasın 😁maaşından söylediğin tutarın maaş haczi olarak kesilmesi için senin aylık maaş ortalamanın 72.000 try civarında olması gerekiyor. Vali bile 71.000 try alıyor
tabikide yanlışlık var. sokayım öyle insan kaynakları veya muhasebe biriminin oldugu firmaya.
geçmiş olsun
mümkün değil öyle bir kesinti brüt maaşın 1/4 ikramiye ve prim varsa tamamı gider ortalama 70 üstü olması lazım okadar kesinti için.Teşekkürler aga maaşım 36 lira herkez 50 60 demişte yanlış anlaşılmasın 😁
uyap. e devlet aracılığıyla giriş, dosya sorgulama, icra, ilgili dosyayı açıyosun, dosyaya eklenen son bilmem kaç evrak kısmına ya da taraflar kısmına bakıyosun.Beyler Maaşım Yattı 14k kesinti yapılmış hangi firma almış onu nasıl öğrenebilirim maaş bodrosundan öğrenildiğini biliyorum ama şuanda sistem çökük durumda kimin bu parayı aldığını nasıl öğrenebilirim
Reis ölüp gideceğiz lan kumar borcu yüzünden aglayabmiz olmayacakBeyler Maaşım Yattı 14k kesinti yapılmış hangi firma almış onu nasıl öğrenebilirim maaş bodrosundan öğrenildiğini biliyorum ama şuanda sistem çökük durumda kimin bu parayı aldığını nasıl öğrenebilirim